Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο «καυτός» μήνας στη Formula 1. Οι ομάδες παρουσιάζουν σταδιακά τα καινούργια μονοθέσια τους, καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη των πρώτων δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από σχεδόν 3 μήνες διακοπών, οι οδηγοί επέστρεψαν στη βάση τους και είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση. Ο Valtteri Bottas βρίσκεται στο εργοστάσιο της Mercedes στην Αγγλία και μας περιγράφει πως είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά.

Αφού συνομιλεί με τους μηχανικούς του, πηγαίνει στο αρμόδιο τμήμα για να τσεκάρουν τα μέτρα του και να φτιάξουν το κάθισμα σύμφωνα με το σωματότυπό του. Στη συνέχεια πίνει ένα καφέ και μετά εξασκείται στο αγαπημένο του άθλημα το ice hockey. Επιστρέφει στις εγκαταστάσεις και καταστρώνει τα πλάνα με τους συνεργάτες του για τη νέα σεζόν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στην F1 ποτέ μία μέρα δεν είναι ίδια. Το πρόγραμμα όλων των οδηγών είναι σκληρό και απαιτεί θυσίες. Σκληρή γυμναστική, ατέλειωτες ώρες δουλειάς στον προσομοιωτή και συνεχή εξέλιξη για να γίνουν καλύτεροι και να πάρουν το μέγιστο από το μονοθέσιο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης