Μια πρωτοποριακή συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας (UHW) στο  Cardiff, ανακοίνωσε η Williams, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη μονάδα νεογνών!

Πιο συγκεκριμένα, οι μηχανικοί της βρετανική ομάδας θα εκπαιδεύσουν το νοσηλευτικό προσωπικό της μαιευτικής μονάδας προκειμένου να βελτιωθούν στη δουλειά τους. Η Williams έχει ήδη δεχθεί την πρώτη ομάδα εργαζομένων του νοσοκομείου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της για να τους μάθει τα μυστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως τη θέση που στέκονται στο pit stop, την τοποθέτηση των εργαλείων σε συγκεκριμένα σημεία, τη συνεννόηση με χειρονομίες και την άψογη συνεργασία μεταξύ τους ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, οι μηχανικοί έδειξαν στις νοσοκόμες πως μπορούν να γίνουν πιο αποτελεσματικές και να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα επείγοντα περιστατικά, όπως την ανάνηψη ενός βρέφους. 

Μάλιστα, οι μηχανικοί ζήτησαν από το προσωπικό του UHW να χαράξουν στο δάπεδο γραμμές, ώστε να γνωρίζουν από πριν που πρέπει να κάθεται ο καθένας και να ακολουθούν όλοι ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της ομάδας F1, Claire Williams, το γεγονός ότι οι πρακτικές που χρησιμοποιούνται στην F1 μπορούν να σώσουν ένα βρέφος είναι ιδιαίτερα τιμητικό και αποδεικνύει πως η τεχνογνωσία του σπορ μπορεί να φανεί χρήσιμη στην επιστήμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης