Ο εκνευρισμός του Sebastian Vettel και η κίνηση που έκανε εναντίον του Lewis Hamilton την ώρα που είχε βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας στο GP του Αζερμπαϊτζάν, είναι βασικό θέμα στο χώρο της F1.

Οι δύο οδηγοί έβγαλαν τα «ξίφη» τους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο. Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Γερμανό οδηγό της Ferrari, θεωρώντας πως ο Βρετανός δεν έκανε κάτι παράνομο. Λίγες ώρες αργότερα και αφού τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, Seb και Lewis θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στον «πόλεμο ανακοινώσεων», τουλάχιστον μέχρι το επόμενο GP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Niki Lauda όμως, είχε άλλη άποψη. Γνωστός για τις εξάρσεις και την επιθετική πολιτική που ακολουθεί, ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG Petronas, εξαπέλυσε μύδρους κατά του Vettel, λέγοντας πως δεν αποκλείεται να φάει ακόμη και γροθιά αν συνεχίσει έτσι.

«Μην εκπλαγείτε αν ο Lewis τον χτυπήσει καμιά μέρα. Όχι με το μονοθέσιο όμως, αλλά με τη γροθιά του. Εγώ στη θέση του θα πήγαινα αμέσως να τον βρω και να του ζητήσω εξηγήσεις. Να τον ρωτήσω τι πρόβλημα έχει και αντιδρά με τέτοιο τρόπο», τόνισε αρχικά ο Lauda στη βρετανική Mirror.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, είπε: «Μόλις περάσουν λίγες μέρες θα καταλάβει τι έκανε. Είναι δικό σου λάθος όταν χτυπάς κάποιον από πίσω. Αλλά αυτό που έκανε στη συνέχεια δεν το έχω ξαναδεί. Πας στο πλάι και τον χτυπάς επίτηδες; Είναι τρελό, ακατανόητο. Ο Seb είναι συνήθως καθαρός οδηγός, δεν ξέρω τι σκεφτόταν».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης