Ο ιδιοκτήτης της Red Bull Racing και ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας ενεργειακών ποτών έβαλε τέλος στις φήμες περί πιθανής αποχώρησης των οδηγών της αυστριακής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα γράφονται στον διεθνή Τύπο, ο Daniel Ricciardo κατά πρώτο λόγο και ο Max Verstappen κατά δεύτερο είναι δυσαρεστημένοι από την απόδοση του μονοθεσίου και δεν αποκλείεται να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Τα ονόματά τους έχουν ακουστεί τόσο για τη Ferrari όσο και για τη Mercedes, γεγονός το οποίο έχει θορυβήσει το επιτελείο της Red Bull. Προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο Dietrich Mateschitz αποφάσισε να μιλήσει, κάνοντας κατανοητό σε όλους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα πάνε πουθενά. Έχουν και οι δύο συμβόλαιο με εμάς μέχρι το τέλος του 2018. Εξάλλου, δεν υπάρχουν κενές θέσεις ούτε στη Mercedes ούτε στη Ferrari» τόνισε ο Αυστριακός επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος.

Όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας και το μέλλον της F1, είπε: «Πρέπει να βελτιωθούμε για να φθάσουμε τις Mercedes και Ferrari, αλλά αυτό απαιτεί υπομονή. Δεν μπορούμε να έρθουμε έτσι απλά κοντά τους. Όσο για τη Formula 1, αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν ανεξάρτητο κατασκευαστή κινητήρων».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης