Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γνωστό πως ο Kim Raikkonen δεν είναι και ο πιο θερμός οδηγός στην Formula 1 ιδίως όταν έχει κάποια άτυχη στιγμή. Όσο καλός είναι όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της Ferrari Οι εικόνες με το κατσουφιασμένο πρόσωπο του Kimi μιλούν… από μόνες τουςτόσο αποκρουστικός γίνεται όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά γι’ αυτόν.

Στην Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στην 3η θέση, όμως όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες μόνο χαρούμενος δεν ήταν. Αιτία, η αναγκαστική επίσκεψη στα πιτς μόλις δύο γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας εξαιτίας της φθοράς του εμπρός αριστερού ελαστικού. Προκειμένου να μην συμβεί κάτι απρόοπτο και εγκαταλείψει (εκείνη την ώρα βρισκόταν στην 2η θέση) ο Φινλανδός μπήκε στα πιτς για αλλαγή ελαστικών με αποτέλεσμα να χάσει μία θέση στην τελική κατάταξη.

Αν και ο Φινλανδός έχασε μία θέση, η κίνηση αποδείχτηκε σωτήρια καθώς λίγο αργότερα και ο δεύτερος πιλότος της Ferrari, Sebastian Vettel έπαθε το ίδιο (και λίγο χειρότερα) με το εμπρός ελαστικό με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 7η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως στην βαθμολογία ο Raikkonen είναι 5ος με 98 βαθμούς έχοντας μπροστά του, τους: Vettel (177), Hamilton (176), Bottas (154) και Ricciardo (117).

Όσο ο Kimi βρισκόταν δεύτερος ήταν όλα (;) καλά...

Όταν το εμπρός αριστερό ελαστικό εμφάνισε σημάδια φθοράς άρχισαν τα... προβλήματα
Τα ελαστικά άλλαξαν, η.. παρτίδα σώθηκε αλλά ο Raikkonen έχασε μία θέση στο βάθρο

Το πρόσωπο του Φινλανδού μιλά από μόνο του...
Σα να έγινε η συντέλεια του κόσμου
Οι πιλότοι της Mercedes χαμογελούν και ο Raikkonen είναι έτοιμος να σκάσει
Ψυχρός...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης