Αντίστροφα μετρούν το χρόνο οι ομάδες της Formula 1, καθώς στις 22 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές των νέων μονοθεσίων για το 2016, στην πίστα της Βαρκελώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστές και μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρώτο τεστ της χρονιάς. Τα βλέμματα όλων, θα είναι φυσικά στραμμένα στις Mercedes AMG Petronas και Ferrari, με τον Lewis Hamilton να ανυπομονεί να καθίσει ξανά στο cock-pit και να προκαλεί τους Ιταλούς να δώσουν ένα αξιόπιστο και γρήγορο μονοθέσιο στον Sebastian Vettel.

O Βρετανός οδηγός θεωρεί τον Vettel πιο ισχυρό αντίπαλο και δεν διστάζει να το δηλώσει δημόσια, λέγοντας χαριτολογώντας πως περιμένει να το διασκεδάσουν αφάνταστα οι δύο τους, τη φετινή σεζόν. «Επιτέλους, έφτασε η ώρα να μπούμε ξανά στα μονοθέσια. Όλο το χειμώνα τα παιδιά στην ομάδα έκαναν καταπληκτική δουλειά και δεν ανησυχώ καθόλου. Ελπίζω στη Ferrari να είναι το ίδιο καλοί και να δώσουν στον Sebastian ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο για να διασκεδάσουμε», τόνισε ο πρωταθλητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης