Η απόφαση του Nico Rosberg να αποσυρθεί από τη F1 ξάφνιασε τους πάντες, μεταξύ των οποίων όλη την ομάδα της Mercedes AMG Petronas. Ο μόνος που το περίμενε ήταν ο Lewis Hamilton, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Βρετανός, στο πλαίσιο του γκαλά της FIA.

Ο Hamilton ανέφερε ότι μπορεί η κίνηση του Rosberg να προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στους μηχανικούς του, αλλά για τον ίδιο ήταν κάτι φυσιολογικό, πετώντας το «καρφί» του στον πρώην team-mate. «Μπορεί να είμαι και ο μοναδικός που δεν έμεινε έκπληκτος από την απόφασή του. Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζει τα τελευταία 18 χρόνια. Επομένως, γιατί να μην αποσυρθεί;» είπε αρχικά ο Lewis.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επίσης, θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη γυναίκα και το παιδί του. Γνωριζόμαστε από 13 χρόνων και από τότε ονειρευόμασταν να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Από όταν τρέχαμε στα καρτ λέγαμε ότι θα είμαστε team-mates στη F1. Θα μας λείψει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς ποιον θα προτιμούσε δίπλα του το 2017, ανέφερε ότι δεν τον νοιάζει καθόλου, αρκεί να έχει ίση μεταχείριση, πετώντας το δεύτερο «καρφί» του, αυτήν τη φορά στους Vettel και Alonso. «Δεν με αφορά ποιον θα επιλέξουν. Ποτέ δεν με ένοιαζε. Αυτά τα κάνουν άλλοι οδηγοί. Ξέρω ότι ο Sebastian και ο Fernando το έχουν όρο στο συμβόλαιό τους. Εγώ αυτό που θέλω είναι ίση μεταχείριση και δικαιοσύνη. Είμαι βέβαιος ότι οι επικεφαλής της ομάδας θα επιλέξουν τον κατάλληλο οδηγό» δήλωσε ο Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης