Έπειτα από τους τρεις πρώτους αγώνες στο εφετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1, o Sebastian Vettel είναι αυτός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, έχοντας δύο νίκες και μία δεύτερη θέση.

Ο Γερμανός οδηγός της Scuderia Ferrari προηγείται στη γενική βαθμολογία, αφήνοντας πίσω του το μεγάλο φαβορί, Lewis Hamilton. Αντίθετα, ο Kimi Raikkonen έχει περιοριστεί στην τέταρτη θέση, αναγκάζοντας ακόμη και τον ισχυρό άνδρα της ιταλικής εταιρείας, Sergio Marchionne, να σχολιάσει δημόσια τις απογοητευτικές του εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι tifosi και ο πρόεδρος της Ferrari περιμένουν από τον «Iceman» να είναι πιο ανταγωνιστικός, με τον Φινλανδό να παραδέχεται ότι έχει αργήσει να βρει τη φόρμα του.

«Για να είμαι ειλικρινής, μου έχει πάρει αρκετό χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου. Προφανώς, δεν έχω κάνει κάποια πράγματα σωστά. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως αισθάνομαι καλά στο μονοθέσιο. Ακόμη και στον πρόσφατο αγώνα πατούσα καλύτερα μέσα στην πίστα, παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό και απογοητευτήκαμε ξανά στο τέλος. Πλέον, όλα μπαίνουν στη σωστή θέση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Raikkonen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης