Ο Max Verstappen ήταν ο οδηγός, ο οποίος αναμφισβήτητα έκλεψε τις εντυπώσεις την περσινή σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο 19χρονος Ολλανδός πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη Red Bull Racing, κερδίζοντας συνολικά 204 βαθμούς και τερματίζοντας στην πέμπτη θέση της γενικής στο πρωτάθλημα των οδηγών. Το όνομά του αναφέρθηκε περισσότερο ακόμα και από αυτό του Nico Rosberg, με το αγωνιστικό θράσος, το ταλέντο, την άγνοια κινδύνου και τις προκλητικές κινήσεις εναντίον των συναθλητών του, να αναγκάζουν τους πάντες να ασχοληθούν μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταρ της F1 και δεν θα αργήσει η ώρα που θα στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος για τον τίτλο, θεωρώντας πως το 2017 θα είναι η χρονιά του. Παρότι απέναντί του βρίσκονται οδηγοί όπως οι Hamilton, Vettel, Raikkonen, Ricciardo και τα μονοθέσια έχουν υποστεί ριζικές αλλαγές, ο μικρός δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το εαυτό του διεκδικητή.

«Είμαι απολύτως έτοιμος για τον τίτλο. Είμαι έτοιμος από το 2015, όταν έτρεξα πρώτη φορά με την Toro Rosso. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έμαθα πολλά. Φέτος θα έχουμε καλύτερο μονοθέσιο, όποτε όλα θα είναι πιο απλά», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο Max Verstappen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης