Η ιταλική ομάδα είναι η πρώτη που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου, με το οποίο θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1, το 2017.

Το μονοθέσιο θα αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου στην έδρα της φημισμένης εταιρείας στο Maranello, παρουσία όλων των στελεχών της Scuderia Ferrari και φυσικά των οδηγών. Φέρει την κωδική ονομασία 688 -το επίσημο όνομα θα είναι διαφορετικό- και έχει σχεδιαστεί με βάση τις καινούργιες προδιαγραφές που θέσπισε η FIA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 27 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η πρώτη περίοδος δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης, με όλες τις ομάδες να λαμβάνουν μέρος με τα νέα τους μονοθέσια. Το δεύτερο τεστ έχει προγραμματιστεί για τις 7-10 Μαρτίου, με τη σεζόν να εκκινεί στις 26 Μαρτίου.

Στη Ferrari ελπίζουν ότι οι αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς θα τους επηρεάσουν θετικά και η ομάδα θα δείξει επιτέλους το ανταγωνιστικό της πρόσωπο. Όπως είπε το μεγάλο αφεντικό, Sergio Marchionne, στο παρελθόν έγιναν πολλά λάθη, αλλά τώρα όλοι κοιτάζουν μπροστά. Υπάρχει μεγάλη θέληση για τη νίκη, γίνεται ήδη σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης