Η απόδοση του μονοθεσίου στις πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών στο Πριγκιπάτο του Μονακό έχει προβληματίσει τα μέλη της Mercedes AMG Petronas.

Στο FP1 o Lewis Hamilton ήταν ταχύτερος όλων και η W08 EQ Power+ έδειχνε πανίσχυρη. Ωστόσο, στο FP2 όλα άλλαξαν, με τους δύο οδηγούς της γερμανικής ομάδας να περιορίζονται στην 8η και 10η θέση. Μάλιστα, η διαφορά τους από τον πρώτο Sebastian Vettel ξεπέρασε το 1 δευτερόλεπτο, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hamilton δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη, ούτε πιθανότατα και οι μηχανικοί, όπως άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του. «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη στο FP2. Στην αρχή τα πήγαμε εξαιρετικά και μετά η μέρα έγινε νύχτα, το άσπρο μαύρο. Δεν καταλαβαίνω πώς μείναμε τόσο πίσω. Δεν βρίσκαμε σωστή θερμοκρασία στα ελαστικά και γλιστρούσα παντού.

»Αναλύουμε όλα τα δεδομένα για να δούμε τι συνέβη. Το πρόβλημα μάλλον ήταν στα ελαστικά. Δεν νομίζω να έγινε λάθος στο set up. Ευτυχώς, υπάρχει μια κενή μέρα και θα βρούμε λύσεις. Έχω πίστη στην ομάδα μου» είπε ο Βρετανός οδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης