Έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Σπανίως ένα δώρο μπορεί να τον συγκινήσει, εκτός κι αν είναι κάτι μοναδικό.

Στο πλαίσιο του Grand Prix του Καναδά, ο Lewis Hamilton έλαβε ένα προσωπικό αντικείμενο του οδηγού που θαύμαζε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και επανειλημμένως έχει χαρακτηρίσει ίνδαλμα, του Ayrton Senna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ένα αυθεντικό κράνος του θρυλικού Βραζιλιάνου, το οποίο προσέφερε η οικογένεια Senna για τις 65 pole position του Βρετανού, με τις οποίες ισοφάρισε τον μεγάλο Ayrton. Ο Hamilton, μόλις είδε το δώρο, σάστισε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Στη συνέχεια το πήρε στα χέρια και το φίλησε, δακρύζοντας από συγκίνηση. 

«Δεν ξέρω τι να πω. Τρέμω. Ο Ayrton είναι αυτός που με ενέπνευσε. Το να τον ισοφαρίσω και να λάβω αυτό το δώρο είναι η μεγαλύτερη τιμή. Ευχαριστώ την οικογένεια Senna. Είναι η μεγαλύτερη τιμή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό το κράνος είναι ό,τι πιο ξεχωριστό, το βάζω πάνω από όλα τα τρόπαια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης