Το Grand Prix της Ιαπωνίας ήταν το τελευταίο του Jolyon Palmer με τα χρώματα της Renault στη Formula 1, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι δύο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα και έτσι η γαλλική ομάδα αποφάσισε να τον αντικαταστήσει άμεσα. Έτσι, από το ερχόμενο GP τις ΗΠΑ και μέχρι το τέλος της σεζόν, tema-mate του Nico Hulkenberg θα είναι ο Carlos Sainz jr., ο οποίος αποχαιρέτησε με τη σειρά του την ομάδα της Toro Rosso.

Αυτό σημαίνει πως επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Daniil Kvyat, συνθέτοντας οδηγικό δίδυμο με τον νεαρό Γάλλο Pierre Gasly, που έκανε ντεμπούτο στη Μαλαισία. Η Toro Rosso, αφού ευχαρίστησε τον Sainz για την εξαιρετική στάση του και την αφοσίωση του στα τρία χρόνια συνεργασίας, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ισπανός οδηγός, είπε: «Ευχαριστώ όλους μέσα στην Toro Rosso και τη Red Bull για την υποστήριξη. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς τέτοιους ανθρώπους», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο Sainz και κατέληξε.

«Το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με τη Renault στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσω την ομάδα και να συνηθίσω το μονοθέσιο. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης