Κάτω από έντονη πίεση εργάζεται η ομάδα της Scuderia Ferrari, καθώς το μεγάλο αφεντικό Sergio Marchionne, ζητά επιτακτικά την κατάκτηση των τίτλων στη Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα έπειτα από πολλά χρόνια. Ο Sebastian Vettel ηγείται στη γενική βαθμολογία, έχοντας διαφορά 14 βαθμών από τον Lewis Hamilton. Στους κατασκευαστές, Mercedes και Ferrari δίνουν σκληρή μάχη, με τη γερμανική ομάδα να προηγείται κατά 24 μόλις βαθμούς.

Η σεζόν προμηνύεται συναρπαστική και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα επιδείξει μεγαλύτερη σταθερότητα, θα ακολουθήσει την καλύτερη στρατηγική και θα αντέξει στην πίεση. Σύμφωνα με τον Hamilton, στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν η Ferrari και ο Vettel έδειξαν να λυγίζουν υπό το βάρος του αποτελέσματος και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στον ίδιο και την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός, ακολουθεί το πλάνο με απόλυτη ψυχραιμία μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τον βασικό ανταγωνιστή, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

«Η αντίδραση του Vettel στο Baku δείχνει σε πόση πίεση βρίσκεται η Ferrari. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για εμάς. Ο Sebastian δεν συνηθίζει να συμπεριφέρεται έτσι και αυτό κάτι δείχνει. Ξέφυγε από τα όρια του fair play. Εγώ αντίθετα, σκοπεύω να διατηρήσω τον αυτοέλεγχο και τον απόλυτο σεβασμό μου προς αυτόν. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα δίκαια και μέσα στην πίστα», δήλωσε ο Hamilton.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης