Το εφετινό πρωτάθλημα της F1 είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών, με τους οδηγούς των Mercedes και Ferrari να μάχονται επί ίσοις όροις σε κάθε Grand Prix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους, η Formula 1 άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον, κάτι το οποίο απολαμβάνουν όχι μόνο οι θεατές, αλλά και οι οδηγοί. Στην Ισπανία παρακολουθήσαμε έναν εξαιρετικό αγώνα, με τους Hamilton και Vettel να δίνουν επικές μάχες, να κοντράρονται κυριολεκτικά ρόδα με ρόδα και να ακουμπούν μεταξύ τους.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes κατάφερε τελικά να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, χάρη στη στρατηγική της ομάδας του και να μειώσει τη διαφορά από τον Γερμανό οδηγό της Ferrari στους έξι βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν αλλά και μετά την απονομή, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, με τον Hamilton να δηλώνει ότι έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες.

«Η ομάδα έκανε πολύ καλή σήμερα με τη στρατηγική. Ο Seb ήταν πολύ γρήγορος και μου άρεσε που ο αγώνας ήταν τόσο αμφίρροπος. Όταν βγήκε από το pit lane, δώσαμε μάχη, δεν είχα πού αλλού να πάω και βγήκα εκτός. Αλλά έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες. Νομίζω ότι έχασα δύο κιλά σήμερα (χθες) από την πίεση. Οδηγήσαμε φανταστικά και είναι προνόμιο για μένα να έχω έναν τόσο ικανό αντίπαλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βρετανός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης