Η χρονιά για τους ταύρους της F1 δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Στο Grand Prix της Κίνας, οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Red Bull Racing, όπως και όλες οι ομάδες βρίσκονται στη Σαγκάη για τον τρίτο αγώνα της σεζόν. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι ελεύθερες δοκιμές, οι Daniel και Max άδραξαν την ευκαιρία και εξασκήθηκαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα της Κίνας, το μπάντμιντον.

Αφού φόρεσαν τα σορτσάκια και τις κορδέλες τους, οι δύο οδηγοί επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο Lark της πόλης, πήραν τις ρακέτες και άρχισαν να χτυπούν το μπαλάκι με τα φτερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπαιδευτής τους ήταν η οκτώ φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια του μπάντμιντον, Wang Yihan. Η 30χρονη Κινέζα και Νο1 στον κόσμο, αφού τους αποκάλυψε ορισμένα μυστικά, στη συνέχεια τους προκάλεσε στο «Goal Challenge», αλλά και στο ταχύτερο χτύπημα.

Νικητής στις δοκιμασίες αναδείχθηκε ο Αυστραλός οδηγός. Φυσικά, κανείς δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Yinan στην ταχύτητα, καθώς όταν χτυπάει το μπαλάκι με τη ρακέτα, αυτό φεύγει με 359 χλμ./ώρα!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης