Η Red Bull Racing  είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα στη Formula 1, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις εξωαγωνιστικές δραστηριότητες και τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε χώρα και πόλη που επισκέπτονται για τα Grand Prix, η ομάδα δίνει τη δυνατότητα στους δύο οδηγούς της να γνωρίσουν τα έθιμα και να πάρουν μία γεύση από το άθλημα στο οποίο έχει παράδοση η περιοχή.

Στο Τέξας, οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen, αφού έκαναν μία βόλτα μέχρι τις εγκαταστάσεις της NASA, στη συνέχεια επισκέφθηκαν την έδρα των Cardinals, της τοπικής ομάδας football.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού γνώρισαν τους παίκτες και τους προπονητές, φόρεσαν τη στολή και τα κράνη και βγήκαν στο γήπεδο για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ράγκμπι. Επί δύο ώρες προσπαθούσαν να αντέξουν τα χτυπήματα, τις ρίψεις της μπάλας και τις σπρωξιές των σκληροτράχηλων παικτών.

Και οι δύο βγήκαν σώοι από το γήπεδο και είναι έτοιμοι για το GP των ΗΠΑ, αν και ο Daniel έχει ακόμη ένα μικρό πονοκέφαλο από το χτύπημα που του έδωσε στο κεφάλι ο προπονητής των Cardinals και τις κραυγές, όπως ανέφερε αστειευόμενος ο Αυστραλός.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης