Για πρώτη φορά από το 2014, οπότε ανέλαβε τα ηνία της διασημότερης μάρκας αυτοκινήτων στον κόσμο, ο Sergio Marchionne βλέπει τη Ferrari να είναι τόσο δυνατή στις πίστες της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Maurizio Arrivabenne και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως φυσικά και οι πιλότοι της ομάδας. Έπειτα από τέσσερα Grand Prix, η Scuderia Ferrari είναι πρώτη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, με τους Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen να κατέχουν τη δεύτερη και τρίτη θέση στους οδηγούς, πίσω από τον Lewis Hamilton.

Η SF71H δείχνει ότι είναι η ανώτερη όλων στο grid και μπορεί να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes. Αυτό έχει ικανοποιήσει αφάνταστα τον πρόεδρο, ο οποίος, ωστόσο, περιμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι στιγμής έχω διαπιστώσει δύο πράγματα. Πρώτον ότι διαθέτουμε το καλύτερο μονοθέσιο από το 2014. Είναι αξιόπιστο και γρήγορο σε όλες τις συνθήκες. Δεύτερον και σημαντικότερο, ότι οι οδηγοί μας εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τις δυνατότητές του. Ιδιαίτερα ο Kimi, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο. Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και περιμένω να δω ανάλογη συνέχεια», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ομίλου FCA και της Ferrari.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης