Μόνο σε ένα θαύμα ελπίζουν ο Sebastian Vettel και η Ferrari για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην F1, έπειτα από τρία καταστροφικά αποτελέσματα σε Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ιαπωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari δεν δίστασε να εκφράσει ανοικτά τη δυσαρέσκεια του για τις αστοχίες και τα προβλήματα αξιοπιστίας, με τις δηλώσεις του να κάνουν το γύρο του κόσμου. Πολλοί άσκησαν κριτική στον Sergio Marchionne για τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε, όχι όμως ο Γερμανός οδηγός.

Ο Vettel υπερασπίστηκε με διπλωματικό τρόπο το μεγάλο αφεντικό, λέγοντας ότι όσα λέει μπορεί σε κάποιους να φαντάζουν υπερβολικά και να ερμηνεύονται διαφορετικά, αλλά η ομάδα ξέρει πολύ καλά τι εννοεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος δεν ασκεί περαιτέρω πίεση. Έχω την αίσθηση όμως ότι ο τρόπος που μεταφράζονται αυτά που λέει είναι υπερβολικός. Είναι δίκαιος και απλός στο λόγο του. Αυτά που δηλώνει στον Τύπο, τα έχει πει στην ομάδα νωρίτερα. Δεν είναι για εμάς κάτι διαφορετικό, ούτε το λαμβάνουμε σαν μία μεγάλη είδηση, όπως εσείς. Και φυσικά δεν δημιουργούνται ταραχές όπως θεωρούν κάποιοι», ανέφερε αρχικά ο Seb.

Στη συνέχεια, είπε: «Όλοι μας γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και πώς να ερμηνεύουμε τις δηλώσεις του προέδρου. Έχουμε μάθει να το αντιμετωπίζουμε. Έχει στενή σχέση με κάθε μέλος. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, βλέπει τι συμβαίνει και ξέρει τι είναι λάθος και σωστό. Στέκεται δίπλα μας».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης