Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23-25 Μαρτίου) θα δοθεί η εκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 για το 2018, με το πρώτο Grand Prix να φιλοξενείται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομάδες και οδηγοί βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα της Πολιτείας της Βικτώριας. Στο στρατόπεδο της Ferrari επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν. Η Mercedes παραμένει το φαβορί, αλλά πολλοί θεωρούν ότι η Scuderia θα κάνει φέτος το μεγάλο βήμα και θα μονομαχήσει μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Ο Vettel, πιστεύει πολύ στην ομάδα και τη δουλειά που έκαναν οι μηχανικοί στην SF71H. Βέβαια, όλα θα κριθούν μέσα στην πίστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μονοθέσιο δείχνει πολύ καλό. Βέβαια, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα. Στη Βαρκελώνη κάναμε πολλά χιλιόμετρα και το βασικότερο όλων, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.

Οι χρόνοι δεν παίζουν ρόλο στις δοκιμές. Όλοι είχαν διαφορετική στρατηγική και έκαναν διαφορετικές προσομοιώσεις. Ανυπομονώ για το πρώτο GP. Εκεί θα δούμε που βρίσκεται πραγματικά ο καθένας και ποια είναι η δυναμική των μονοθεσίων», τόνισε ο Γερμανός οδηγός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης