Αναστάτωση στις τάξεις της βρετανο-ιαπωνικής ομάδας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ron Dennis, περί πιθανής απουσίας του Fernando Alonso από το πρωτάθλημα του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας της McLaren, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Grand Prix της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται ο Ισπανός οδηγός να μείνει εκτός δράσης για ένα χρόνο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Alonso.

«Ο Fernando θα κλείσει την καριέρα του στη McLaren. Όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω το ενδεχόμενο διαλλείματος για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή οδηγούν τα μονοθέσια μας δύο από τους καλύτερους πιλότους του κόσμου, αλλά έχουμε και άλλες σπουδαίες επιλογές. Μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε κάποια απόφαση. Αν το κάνουμε θα γίνει από κοινού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση του Alonso ήταν άμεση, αφήνοντας όμως πολλά ερωτήματα. «Μη ρωτάτε εμένα αλλά τον Dennis. Δεν ξέρω τι εννοεί με αυτά που είπε, αλλά σίγουρα όλοι θέλουμε να υπάρξει βελτίωση. Θα δοκιμάσω το νέο μονοθέσιο στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και ελπίζω να είναι ανταγωνιστικό. Ο Ron πρέπει να ξεκαθαρίσει τι εννοεί, μην ψάχνετε σε εμένα την απάντηση. Η πρόθεσή μου είναι να αγωνιστώ κανονικά το 2016».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη McLaren επικρατεί αναταραχή και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Οι σχέσεις του Alonso με τον Dennis φαίνεται πως δεν είναι και οι καλύτερες, με τα προβλήματα αξιοπιστίας και ταχύτητας του μονοθεσίου να είναι τεράστια.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης