Έπειτα από τις δύο πρώτες μέρες στην πίστα της Βαρκελώνης, στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης, η νέα SF70H έχει δείξει πως διαθέτει την ταχύτητα αλλά και την αξιοπιστία για να ανταγωνιστεί επιτέλους τη Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρόνοι των Vettel και Raikkonen είναι ισάξιοι με τους αντίστοιχους του Hamilton και καλύτεροι του Bottas, ο οποίος ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, Sergio Marcionne, παραδέχθηκε πως το μονοθέσιο δείχνει πιο ισχυρό από ό,τι περίμενε. Βέβαια, γνωρίζει πως αυτή την περίοδο όλοι δοκιμάζουν πράγματα και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τα έως τώρα αποτελέσματα. Το μονοθέσιο μας δείχνει πιο ισχυρό από όσο πίστευα και το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Ας δούμε όμως τι θα συμβεί όταν σβήσουν τα φώτα στην πίστα», ήταν ορισμένα από τα λόγια του προέδρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης