Καμία διάθεση να βάλει τέλος στη διαμάχη με τους Marc Marquez και Jorge Lorenzo δεν έχει ο Valentino Rossi, ο οποίος εξαπέλυσε εκ νέου μύδρους για τους δύο Ισπανούς.

Ο DR46 δεν μπορεί να ξεχάσει αυτά που συνέβησαν πέρυσι και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι δύο συμπατριώτες, προκειμένου να τους πάρουν τον τίτλο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BT Sport, ο Ιταλός σταρ κατηγόρησε ευθέως τον Marquez για την αγωνιστική συμπεριφορά του και τη βοήθεια που έδωσε στον Lorenzo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι ξέρουν ότι πέρυσι μου έκλεψαν το πρωτάθλημα. Κανείς δεν περίμενε να κάνουν τέτοια πράγματα. Συγκέντρωσα 320 βαθμούς και όμως έχασα τον τίτλο. Ο Lorenzo άξιζε το πρωτάθλημα τρεις αγώνες πριν το τέλος. Αλλά αυτά που συνέβησαν στη συνέχεια δεν έχουν λογική. Η συμπεριφορά του Marquez ήταν σκανδαλώδης. Ο τίτλος που πήρε ο Lorenzo χάνει σε αξία λόγω αυτών των γεγονότων», δήλωσε αρχικά ο Valentino.

Στη συνέχεια είπε, «όλα αυτά που συνέβησαν με γέμισαν ενέργεια και μου έδωσαν κίνητρο. Αρχικά εκνευρίστηκα, ήμουν οργισμένος. Άλλα σκέφτηκα πως η οργή σε οδηγεί σε λάθη. Έτσι, προσπαθώ να μετατρέψω τα αρνητικά συναισθήματα σε θετική ενέργεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης