Η δεύτερη μέρα των δοκιμών στην πίστα της Sepang ολοκληρώθηκε, με τον Andrea Iannone της Suzuki να είναι ο ταχύτερος, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:59.452.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερος ήταν ο Maverick Vinales, ο οποίος δείχνει να έχει εξοικειωθεί πλήρως με τη Yamaha. Αυτοί οι δύο ήταν οι μοναδικοί αναβάτες που κατέβηκαν κάτω από τα δύο λεπτά, με τον τρίτο Alvaro Bautista της Ducati να κάνει 2:00.219. O Valentino Rossi βρέθηκε στην τέταρτη θέση, ενώ στην πέμπτη έγινε η μεγάλη έκπληξη.  Ο Γάλλος Johann Zarco κατάφερε να αφήσει πίσω του μεγάλα ονόματα του MotoGP, όπως τους Lorenzo και Marquez.

O πρώτος βελτιώθηκε σε σχέση με χθες κάνοντας τον όγδοο καλύτερο χρόνο, με τον πρωταθλητή να είναι 10ος, αφού συνεχίζει να έχει προβλήματα κατά την επιτάχυνση. Από το σημερινό τεστ έλειψε ο Casey Stoner, ο οποίος την πρώτη μέρα των δοκιμών ήταν πιο γρήγορος από όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rossi είναι χαρούμενος από την καινούργια Yamaha M1 και εντυπωσιασμένος από τον team-mate του. «Η μοτοσικλέτα είναι πολύ καλύτερη και ειδικά σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ο Maverick δείχνει γρήγορος. Οδηγεί εξαιρετικά, είναι δυνατός στα γρήγορα κομμάτια και στα φρένα. Ο τρόπος του θυμίζει τον δικό μου», δήλωσε ο VR46 ο οποίος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Vinales και στο παρελθόν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης