Παρότι διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και κερδίσει τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων, ο Valentino Rossi συνεχίζει να αγωνίζεται θαρρείς και είναι ρούκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απόλυτος σούπερ σταρ του MotoGP πήρε μια πανάξια νίκη στον πρόσφατο αγώνα στο Assen και έβαλε «φωτιά» στη γενική βαθμολογία. Το φετινό πρωτάθλημα είναι, ίσως, το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών, με τους αναβάτες να προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα.

Andrea Dovizioso, Maverick Vinales, Valentino Rossi και Marc Marquez βρίσκονται μια «ανάσα» μακριά ο ένας από τον άλλο, με τη διαφορά που χωρίζει τον πρώτο από τον τέταρτο να είναι μόλις 11 βαθμοί. Ο VR46 έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος πλήρως την εμπειρία του και το ταλέντο του.

Ο Vale συνεχίζει να γράφει ιστορία, αφήνοντας άφωνους τους πάντες με τη μαχητικότητα και το κουράγιο του. Το όνειρο της κατάκτησης του 10ου παγκόσμιου τίτλου είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί φέτος, αν και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, φέτος, όλα αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα και κανείς δεν μπορεί να κάνει εκτιμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για αυτό ακριβώς το συναίσθημα συνεχίζω να τρέχω. Είναι κάτι εκπληκτικό. Αυτή η νίκη ήρθε μετά από μια σπουδαία μάχη και είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ανοικτό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Τα πάντα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Τώρα κοιτάζουμε το Sachsenring, μια πίστα όπου η Honda δείχνει δυνατή. Πρέπει να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί», τόνισε μεταξύ άλλων ο Rossi.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης