Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Στο Ιταλικό Grand Prix τα χρονόμετρα σήμερα έγραψαν εκπλήξεις και ρεκόρ, πρωτίστως με την υπογραφή της Ducati και του Jorge Lorenzo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ισπανός αναβάτης πήρε την pole position, σημειώνοντας παράλληλα και ένα νέο ρεκόρ καλύτερου γύρου που είχε σημειώσει και το 2016. Μεγάλη έκπληξη αύριο, μια ακόμα –δορυφορική- Ducati, εκείνη του Jack Miller να εκκινεί 2η ενώ η τριάδα της πρώτης σειράς ολοκληρώνεται από τη Yamaha του Maverick Viniales.

H 2η σειρά ξεκινά πάλι με Ducati, αυτή τη φορά του Andrea Dovizioso, ο οποίος θα έχει δίπλα του το Marc Marquez μετά από μια άκρως θεαματική πτώση που τον περιόρισε στην 5η θέση. Στην 6η θέση θα δούμε αύριο τον Cal Crutchlow που έκανε οριακά καλύτερο χρόνο από το Valentino Rossi που σίγουρα θα ήθελε κάτι καλύτερο στην έδρα του. Ακολουθεί χρονικά ο Danillo Petrucci στην 8η θέση, με την τρίτη σειρά της σχάρας εκκίνησης να ολοκληρώνεται από το Johann Zarco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H 12αδα του Q2 ξεκινά γαλάζια, με τη Suzuki του Alex Rins. Έπεται ο Dani Pedrosa μεένα ακόμα κακό αποτέλεσμα στην 11η θέση, ενώ δίπλα του θα έχει το Franco Morbidelli στη 12η θέση. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.  

«Προγνωστικά»

Marquez, Petrucci, Dovizioso τα ονόματα του 2017. Pedrosa, Rossi, Lorenzo τα ονόματα του 2016. Για το 2018; Ο Marquez θα τα δώσει όλα από την 5η θέση που ξεκινά. Η πρωτοπορεία του πρωταθλήματος θέλει υπεράσπιση! Ο Lorenzo έχει το πλεονέκτημα της pole position και ένα κόκκινο τίτλο να κυνηγήσει. Τέλος, ο Valentino Rossi έχει στόματα να κλείσει μες το «σπίτι» του. Δεν είναι ξεκάθαρο πως φανταζόμαστε το αυριανό βάθρο;

Αύριο στις 15.00 η δράση του MotoGP θα μας αποκαλύψει την πραγματικότητα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης