Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των ράλι και κάτοχος αμέτρητων ρεκόρ βρέθηκε στο αγαπημένο του μπάκετ κάθισμα, αυτό του Citroen C3 WRC.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο μήνα, ο Sebastien Loeb είχε κάνει δοκιμές στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στην άσφαλτο, έχοντας δίπλα του τον πιστό φίλο και συνεργάτη, Daniel Elena. Μάλιστα, οι χρόνοι τους είχαν αφήσει άφωνους τους ανθρώπους της Citroen.

Τώρα, οι δυο τους πήραν εκ νέου το C3 WRC και πήγαν έως την Ισπανία, τεστάροντας το αυτοκίνητο σε χωμάτινες επιφάνειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες περί επιστροφής του Αλσατού οδηγού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι έχουν οργιάσει. Ωστόσο, θεωρούμε απίθανο ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο εφέτος, όχι λόγω ηλικίας αλλά λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει με άλλες ομάδες.

Επίσης, ο επικεφαλής της Citroen Racing, Yves Matton, είχε ξεκαθαρίσει τον Αύγουστο ότι ζήτησε ο ίδιος από τον Seb να οδηγήσει το αυτοκίνητο, προκειμένου να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα την οδική συμπεριφορά του και να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις και αλλαγές εν όψει των νέων αγώνων.

Το ίδιο συνέβη και στα χώματα της Καταλονίας πρόσφατα, με το γαλλικό δίδυμο να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του στους μηχανικούς της ομάδας, αφού ακολουθεί το Ράλι Ισπανίας (5-8 Οκτωβρίου).  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης