Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα και όπως θα διαβάσατε στο zougla.gr αποχώρησε από την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκίνητων Volvo ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Πετούλης. Όπως ήταν Σε λίγες ημέρες έφυγαν δύο στελέχη της Volvo Car Hellas ενω όπως μαθαίνουμε γίνονται και συναντήσεις με ανθρώπους του εξωτερικού και Έλληνες επιχειρηματίεςαναμενόμενο η ξαφνική αποχώρηση του Νο1 της εταιρείας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στον κλάδο του αυτοκινήτου, όπως ερωτηματικά δημιουργήθηκαν και με την ενημέρωση που είχαμε από την ίδια την εταιρεία.

Συγκεκριμένα και ενώ θα περιμέναμε επίσημο δελτίο τύπου από την PR agency account manager της εταιρείας Αγγέλα Μπιτσάνη, μας ήρθε από την Μάχη Βερβενιώτη με υπογραφή του διευθυντή Marketing, Αλέξανδρου Κωστήρογλου. Η κίνηση αυτή σίγουρα μας… προβλημάτισε και μας έβαλε σε σκέψεις. Η απάντηση ήρθε λίγα 24ωρα αργότερα, όχι επίσημα αλλά έπειτα από το ρεπορτάζ του zougla.gr, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Από δεξιά ο Γιάννης Πετούλης (Διευθύνων Σύμβουλος) που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από την Volvo Car Hellas, η Αγγέλα Μπιστάνη (που αποχώρησε σήμερα) και ο Αλέξανδρος Κωστήρογλου ο οποίος παραμένει στην εταιρεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις στο zougla.gr
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Volvo Car Hellas διέκοψε την συνεργασία της και με την Αγγέλα Μπιτσάνη την οποία είχε προσλάβει πριν από λίγους μήνες. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ο γεγονός πως η κ. Μπιτσάνη είχε αποχωρήσει από εταιρεία που εργαζόταν για να μετακινηθεί στην Volvo.

Επικοινωνήσαμε με την PR Manager της Volvo (μέχρι… σήμερα) η οποία επιβεβαίωσε την είδηση και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η συνεργασία με την Volvo ξεκίνησε πριν από 4 μήνες περνώντας την αξιολόγηση Μετά από 4 μήνες στην εταιρεία η Αγγέλα Μπιτσάνη αποχώρησε…από τους διευθυντές των τμημάτων. Με αποδέχτηκαν και με ενέταξαν ομόφωνα στο δυναμικό μιας διαφημιστικής με την οποία συνεργάζονται τα τελευταία έτη.

Σήμερα 22 Ιανουαρίου, διακόπτεται η συνεργασία μου με την εν λόγω εταιρεία με αιτιολογία την ανώτατη εταιρική απόφαση να μην υφίστανται εξωτερικοί συνεργάτες, ονομάζοντας τη «γκρίζα ζώνη. Με τη δήλωση μου αυτή θέλω να τονίσω ότι ουδέποτε έλαβα γνώση «γκρίζων περιοχών» και ουδέποτε συναίνεσα σε αυτές έχοντας εμπιστοσύνη στους νόμιμους εκπροσώπους και στα διακεκριμένα στελέχη μιας πολυεθνικής όπως η Volvo Cars. Κρατώ την πολύ καλή συνεργασία με τους εταίρους, τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ και τους πρώην συναδέλφους ως παρακαταθήκη για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα».

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης