Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τάση των Ελλήνων που αναζητούν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο επικεντρώνεται κυρίως στα μικρά και μικρομεσαία μοντέλα. Αυτό δείχνουν οι πωλήσεις του Απριλίου και είναι απολύτως λογικό αν Όταν μπορείς και οδηγείς όλα τα σπορ αυτοκίνητα που πωλούνται μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις…αναλογιστούμε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Παρ’ όλα αυτά γίνονται και άλλες… πωλήσεις, με αυτοκίνητα που σίγουρα θα ήθελε να έχουν στην κατοχή τους όλοι οι φίλοι των τεσσάρων τροχών. Κοιτάζοντας την λίστα με τις ταξινομήσεις του περασμένοι μήνα, το… μάτι πήγε σε συγκεκριμένα μοντέλα που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να βγει η σχετική λίστα, ιδίως όταν σου έχει δοθεί η ευκαιρία να τα οδηγήσεις και μάλιστα σε συνθήκες με το γκάζι… τέρμα στο πάτωμα ή σε μέρη που μπορείς να απολαύσεις το κάθε αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω (αλφαβητικά) ποια αυτοκίνητα επέλεξα από την σχετική λίστα και τα οποία απέκτησαν τον Απρίλιο οι τυχεροί – πλέον – ιδιοκτήτες τους.

 

Audi R8

Το εντυπωσιακό από κάθε πλευρά super car που το βλέπεις και… ζαλίζεσαι. Προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις, είναι πολύ φιλικό στον οδηγό και ένα από τα πιο σπάνια που μπορεί να συναντήσει ο καθένας γύρω του. To συγκεκριμένο που ταξινομήθηκε είναι spyder (ανοιχτό), δηλαδή το ιδανικό για βόλτες αυτή την περίοδο (και όχι μόνο).

To Audi R8

 

Ford Mustang

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά.. τέσσερα Ford Mustang ταξινομήθηκαν τον Απρίλιο στην Ελλάδα και έτσι ο αριθμός των τυχερών που την έχουν στα χέρια τους αυξήθηκε σημαντικά. Και τα τέσσερα muscle car αφορούσαν στην έκδοση των 2.3 λίτρων με τους 315 ίππους. Στο δρόμο η Mustang μπορεί να μην είναι R8 αλλά η αίσθηση που εισπράττεις για τα λεφτά που δίνεις (κοντά στα 47.000 ευρώ) προκειμένου να την κάνεις δική σου δεν…. υπάρχει!

Το Ford Mustang (έκδοση GT)

 

Nissan GT-R

Ένα από τα κορυφαία super car που πωλούνται παγκοσμίως. Ιδανικό για όσους θέλουν να λιώνουν στο… γκάζι χωρίς το φόβο μην τους πάθει κάτι το αυτοκίνητο. Αν και αποδίδει 570 ίππους οι περισσότεροι το… πειράζουν για να γίνει ακόμα πιο δυνατό και να… καταπίνει τα πάντα που κινούνται στο δρόμο. Ό,τι και να γράψεις για το GT-R μπορεί να είναι λίγο! Δείτε στο παρακάτω video το GT-R MY 2017 στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων.

 


Porsche 718

Καλοκαίρι έρχεται, ένα cabrio και μάλιστα Porsche είναι ό,τι πρέπει. Ειδικά η 718 έχει εξελιχτεί τόσο πολύ που για να το αντιληφθείς πρέπει να την δοκιμάσεις στην πίστα (το έκανα πρόσφατα στην πίστα των Σερρών). Είναι γρήγορη, στημένη για να κρατά σε ακραίες συνθήκες και είναι τόσο όμορφη σχεδιαστικά, που θες να την φλερτάρεις συνέχεια…

Η Porsche 918 Boxster (στην φωτογραφία με τον Πάρι Ποντίκα)

 

Range Rover Evoque

Ένα από τα πιο… sexy αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και ήδη το χαίρονται ακόμη… τέσσερις ιδιοκτήτες. Το αντιλαμβάνεσαι με το που θα το δεις αλλά και όταν παρατηρήσεις τον κόσμο που το θαυμάζει. Ένα… νορμάλ SUV που το θες περισσότερα, ακόμα και από πολλά άλλα τέρατα που κυκλοφορούν στην… πιάτσα.

Το Range Rover Evoque (έκδοση convertible)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης