Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το 2015 η Volvo στο πλαίσιο λανσαρίσματος του νέου XC90, συνεργάστηκε με τον διάσημο dj και
Volvo για Avicii: «Δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό που θα αντανακλά ποιοι είμαστε και τι είναι σημαντικό για μας»παραγωγό Avicii, διασκευάζοντας μάλιστα και ηχογραφώντας ένα κλασσικό τραγούδι.

Η συνεργασία των δύο πλευρών αποτέλεσε και τη βάση της παγκόσμιας καμπάνιας της εταιρείας, με τίτλο «A New Beginning» δηλαδή μία νέα αρχή.

Στο video πρωταγωνιστούσε το καινούργιο, τότε, Volvo XC90, με τον Avicii να διηγείται τη δική του ιστορία επιτυχίας, μέσα από μια πολυετή περιπέτεια περιήγησης και σκληρής δουλειάς, παρουσιάζοντας παράλληλα μέλη της οικογένειάς του και στενούς φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αείμνηστος dj Avicii με το Volvo XC90

Τον ξέχασαν…
Ο dj Avicii ήταν πρότυπο για την Σουηδική φίρμα που επένδυσε στον αστέρα της χορευτικής μουσικής Ο  πρεσβευτής της Volvo, ο άνθρωπος που επιλέχτηκε για να προωθήσει τη νέα Volvo άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών…σκηνής. Η τότε κίνηση προωθήθηκε πολύ, ενώ γράφτηκαν χιλιάδες άρθρα για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Το θέμα όμως ξεχάστηκε όταν ο Avicii, το όνομα του οποίου ήταν Τιμ Μπέρλινγκ, άρχισε να μην αποτελεί τον άνθρωπο – πρότυπο που θα μπορούσε να εκπροσωπεί μία αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο πρεσβευτής της Volvo, ο άνθρωπος που επιλέχτηκε για να προωθήσει τη νέα Volvo άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Απριλίου 2018 σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ο Avicii έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία με τραύμα που ο ίδιος προκάλεσε πιθανότατα κόβοντας τις φλέβες του. Μία είδηση που σόκαρε την κοινή γνώμη καθώς η απήχηση και η επιρροή που είχε στον κόσμο ήταν μεγάλη.

Ο Avicii ήταν ένας παγκοσμίου φήμης dj...

Στα ψιλά…
Η απώλεια του Avicii πέρασε στα ψιλά γράμματα για την Volvo που πριν από τρία χρόνια είχε εκδώσει σχετικό δελτίο Τύπου που ανέφερε:

«Σκεφτήκαμε ότι δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την κοινή κληρονομιά μας και το πάθος μας για ζωή, από τη συνεργασία μας για να δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό που θα αντανακλά ποιοι είμαστε και τι είναι σημαντικό για μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης