Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι στιγμές που εκνευρίζεσαι, που τα παίρνεις στο κρανίo ρε παιδάκι μου. Δεν θα γράψω πολλά αλλά
H οδήγηση στην ΛΕΑ είναι έγκλημα. Τι δεν καταλαβαίνεις;σου έρχεται ώρες, ώρες να αρχίσεις τα καντήλια, να αναρωτηθείς πόσο ηλίθιοι είμαστε όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι.

Το video που δημοσιεύω παρακάτω είναι σημερινό και το σημείο που βλέπετε είναι στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Αχαρνών (λίγο πριν) με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Είναι γύρω στις 4:30 – 5:00 το απόγευμα και η κίνηση εκείνη την ώρα είναι καθημερινά μεγάλη. Ξαφνικά και ενώ οδηγείς πηγαίνοντας σαν χελώνα, ακούς την σειρήνα του ασθενοφόρου. Συνεχίζεις να την ακούς για ώρα αλλά ασθενοφόρο δεν βλέπεις. Κοιτάς δεξιά, αριστερά, τίποτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πού είναι το ασθενοφόρο; ΟΕΟ;

Περνά αρκετή ώρα μέχρι να κάνει την εμφάνισή του από τα αριστερά, το όχημα που έτρεχε να προλάβει
Όσο εσύ κινείσαι στην ΛΕΑ γιατί… βιάζεσαι κάποιος άλλος πεθαίνειή καλύτερα να σώσει μία ζωή… Η προσπέραση έγινε όχι από την ΛΕΑ, όπως θα έπρεπε αλλά από την μεσαία λωρίδα καθώς τα… ζώα δεν είχαν ούτε καν την ευαισθησία να κάνουν στην άκρη.

Δεν θα σας κουράσω άλλο. Απλά ήθελα να το γράψω, να ξεσπάσω με αυτό που είδα και  που  βλέπω καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους.

Αναρωτιέμαι τελικά που να είναι η παιδεία που έχουμε. Και μετά θέλουμε να πάμε μπροστά και να λεγόμαστε Ευρωπαίοι… Τρομάρα μας!
 

Υ.Γ. Το είμαστε στον τίτλο του άρθρου δεν σημαίνει απόλυτα πως απευθύνεται σε ΌΛΟΥΣ. Απλά το γράφω για να μην νοιώθουν… μόνοι τους οι οδηγοί που ακόμα δεν ξέρουν πως απαγορεύεται η οδήγηση στην ΛΕΑ.

Δείτε το video και θα καταλάβετε για τι… ζώα μιλάμε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης