Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φίλες και φίλοι καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Μπήκαμε ήδη στον Ιούλιο, οπότε οι καλοκαιρινές άδειες έχουν αρχίσει και οι τυχεροί γεμίζουν ήδη τις μπαταρίες τους.     
   
Με λίγα λόγια, ξεκούραση, χαλάρωμα, βουτιές και… διάβασμα ούτως ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα δρώμενα της πιάτσας και να περνά χαλαρά η μέρα. 

Αυτοί είμαστε στη ZOUGLA. Ό,τι νοιώθουμε το γράφουμε και το πράττουμε. Αυτά μας έχει μάθει ο δάσκαλος Μάκης... (στην φωτογραφία ο cameraman Νίκος Χριστοφάκης)


Άνοδος…

Το καλό και θετικό μήνυμα είναι πως η αγορά συνέχισε την ανοδική της τάση (στο σύνολο). Το έχω Η αγορά συνεχώς  ανεβαίνει. Πού να έπεφταν και οι φόροι…γράψει πολλές φορές πως η αύξηση αυτή μόνο καλό κάνει σε όλους ενώ μας δείχνει και την πορεία που ακολουθεί η οικονομία της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μένει και περιμένουμε είναι να μειωθούν οι φόροι σε όλα τα επίπεδα και επιτέλους να σταματήσει το «αστείο» με το τέλος ταξινόμησης μπας και καταφέρουμε να αποκτήσουμε και κανένα όχημα που πραγματικά θέλουμε και όχι μόνο αυτά που απλά κάνουν τη δουλειά τους…

Διαστημικό εσωτερικό του Range Rover Velar που θες να το ζεις κάθε στιγμή...


Η κίτρινη κάρτα στον Θεοφράστου!

Πόσο χάρηκα που είδα video (στο epitrohon.gr) του Χάρη Θεοφράστου (από την Θεσσαλονίκη) από Ο Χάρης είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς παρουσιαστές…την πίστα των Σερρών ο οποίος οδηγεί τη νέα M5.

Οι ατάκες του γι’ ακόμα μία φορά δεν είχαν… προηγούμενο ωστόσο του βγάζω… κίτρινη κάρτα γιατί από τη μία παρέλειψε να ελέγξει την ποιότητα του ταμπλό (ξέρετε, χτυπώντας το με το χέρι) και από την άλλη δεν άκουσα και την κλασική του ατάκα «θα το σκεφτώ…».

Το σίγουρο είναι πως περιμένουμε να ανεβάζει πιο συχνά video!

O Χάρης Θεοφράστου έχει το δικό του μοναδικό στυλ

 

Πού θα στείλετε τα νέα
Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 
Όσοι ασχολούνται με τους άλλους και όχι με τη δουλειά τους ας πιούνε καμία... Παράγκα! Σίγουρα καλό θα τους κάνεις γιατί θα βλέπουν τα πράγματα με άλλο... μάτι! (στη φωτό μαζί με το κρασί Παράγκα ο αγαπημένος της πιάτσας Γιάννης Τσιρογιάννης)

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 
———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας Νο1

Είμαι χομπίσταςδημοσιογράφος

———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας Νο2

Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του

———————————————————————————————-

QUIZ:

Πόσο ίδια μπορεί να είναι η χειροκίνητη μέτρηση με κινητό τηλέφωνο συγκριτικά με το vbox; Στην Ελλάδα, το… ίδιο!

———————————————————————————————-

Το TOP10 των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων τον Ιούνιο που έκλεισε με σχεδόν 12.660 ταξινομήσεις.  

  1. Toyota 1.238
  2. VW 1.228
  3. Nissan 1.110
  4. Suzuki 1.020
  5. Peugeot 993
  6. Hyundai 898
  7. Fiat 780
  8. Opel 662
  9. Citroen 587
  10. Kia 503

———————————————————————————————-

Χορηγός σε πρόσφατη εκδήλωση του Mancode με σχεδόν 150 προσκεκλημένους ήταν η Bentley Athens. Μία δυνατή κίνηση από τον Νικόλα Μπερνάρντ.

———————————————————————————————-

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ο γιος μεγάλου αντιπροσώπου αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εξαπατούσε μαζί με ακόμη έναν, πολίτες μέσω διαδικτύου.

 
———————————————————————————————-

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Suzuki φιλοξένησε στην Αθήνα και για μία εβδομάδα, ομάδα μεταπτυχιακών φοιτητών από το Πανεπιστήμιο του Harvard. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας και να συμμετάσχουν σε ένα project για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη κατά την επίσκεψη του στο δίκτυο επισήμων εμπόρων της μάρκας. Η Suzuki ήταν ένας από τους 157 συνεργάτες (Field Global Partners)  που επιλέχθηκαν παγκοσμίως για να συνεργαστούν με το πανεπιστήμιο του Harvard στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος. 

 
———————————————————————————————-

Μικρές ζημιές υπέστη η Sarmed από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.

 Μικρές οι ζημιές στη Sarmed...

———————————————————————————————-

Η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε την περασμένη εβδομάδα διαγωνισμό για περιπολικά και ζητούσε τις προτάσεις των εισαγωγέων σε μία μέρα! Απίστευτο και όμως ελληνικό…

———————————————————————————————-

Τα σκαλιά της εκκλησίας πέρασε η διευθύντρια επικοινωνίας της Peugeot, Κορίνα Βαλυράκη η οποία σύντομα θα γίνει και μανούλα! Της ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο.

Να ζήσουνε...

———————————————————————————————-

Κάπου φαίνεται πως έχει παγώσει και πάλι το θέμα της Sixt. Μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε που θα καταλήξει η μπίλια

———————————————————————————————-

Όταν έχεις εργαστεί πολύ για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μία αναμνηστική φωτογραφία με.. άφθονο χαμόγελο μιλά από μόνη της. Φωτογραφία από την πίστα των Σερρών με στελέχη της BMW Hellas και την ομάδα υποστήριξης κατά τη διάρκεια του event που διοργάνωσαν με μοντέλα «Μ»… 

Η ομάδα της BMW στην πίστα των Σερρών με... φίντο την ολοκαίνουργια Μ5...

———————————————————————————————-

O Τάκης Πουρναράκης δημοσιογράφος, μηχανολόγος μηχανικός, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το σχολιασμό των αγώνων της Formula 1 από το 1996 έως το 2015. Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου του σε θέματα οδικής ασφάλειας, ενώ διατηρεί δίωρη καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή (16:00 -18:00) στον Α989. Όπ[ως μαθαίνουμε ξεκίνησε συνεργασία με τους Γιάννη Σκουφή και Νίκο Μαρινόπουλο πάνω σε ένα καινούργιο πρότζεκτ, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

———————————————————————————————-

To πρώτο της Leaf (το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο) παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα. Έπεται και συνέχεια…

 

———————————————————————————————-

Γνωστός άνθρωπος της… πιάτσας μας εκμυστηρεύτηκε πως γίνονται δουλειές κάτω από το τραπέζι! Αυτό ακούσαμε και αυτό γράφουμε…

———————————————————————————————-

Το νέο της Touareg θα παρουσιάσει στους δημοσιογράφους η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων VW, λίγο πριν φύγουν οι… περισσότεροι, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

To νέο VW Touareg ήρθε...

———————————————————————————————-

Ένα ακόμα καλοκαιρινό πάρτι διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η Trident Cars η οποία έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Lamborghini Huracan Spyder Performante. Μάλιστα ο οικοδεσπότης Γιώργος Λυμπεράκης έκανε γνωστό πως το κτήριο τις επόμενες εβδομάδες αλλάζει και θα μεταμορφωθεί στα πρότυπα της μάρκας.

H Lamborghini Huracan Spyder Performante

———————————————————————————————-

H Jeep βρίσκεται πάντα δίπλα σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις και φέτος θα στηρίξει το Paros International Wind Odyssey 2018 που θα διεξαχθεί το διάστημα 11-15 Ιουλίου στην Πάρο. Η εκδήλωση προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Windsurfing.

 

 
———————————————————————————————-

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου γιορτάζει από τις 27 Ιουνίου την επέτειο για τα 70 χρόνια από τη γέννηση της Porsche και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν 12 μοντέλα που μπορεί ο καθένας να δει και να θαυμάσει από κοντά. Παράλληλη γιορτάζονται και τα 70 χρόνια της Lotus.

———————————————————————————————-

Εκδήλωση μετά από περίπου 1,5 χρόνο διοργάνωσε η Goodyear Dunlop Hellas που πλέον έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος και δείχνει πως μπαίνει σε άλλη τροχιά.

Από αριστερά: Στέλιος Ταβουλάρης, Brand Manager της Goodyear Dunlop Hellas, Νικόλαος Σπανός CEO της Goodyear Dunlop Hellas και Νατάσσα Βελεσιώτη Διευθύντρια Marketing

 
———————————————————————————————-

Η Ford έκανε γνωστή τη νέα υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων Ford Lease, που αφορά σε όλα της τα αυτοκίνητα και μπορεί ο καθένας να πάρει πληροφορίες στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της μάρκας.

———————————————————————————————-

Όταν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι σε μία εταιρεία (Nissan) είναι ομάδα τότε πάνε καλά όλοι. Και οι ίδιοι και όσους στηρίζουν (ιδίως η νέα γενιά).

Στελέχη της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης με τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό Generation N


———————————————————————————————-

O Θωμάς Παπαπάσχος της Driving Academy ήταν ο άνθρωπος που μας έκανε γι’ ακόμα μία φορά να νοιώσουμε σα στο σπίτι μας (σπίτι μας… ήμασταν άλλωστε) στην πίστα των Σερρών οδηγώντας τα BMW Μ2, Μ4 και M5

Από αριστερά, Βασίλης Σαρημπαλίδης, Θωμάς Παπαπάσχος και Πάρις Ποντίκας

 
———————————————————————————————-

Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018» που  είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 10-18 Νοεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι οι επισκέπτες έφτασαν τους 82.000 και τα test drives τα 7.000.

 
———————————————————————————————-

Το παρών στο Innovation Forum (πολυσυνέδριο για την καινοτομία) που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες έδωσε η ασφαλιστική εταιρεία Anytime η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα.

 

———————————————————————————————-

Ακόμα μία επίθεση σε εισαγωγική εταιρεία εξαπέλυσε εκπρόσωπος Μέσου επειδή δεν του πήγε πρόσκληση για παρουσίαση σε δημοσιογραφική αποστολή.

———————————————————————————————-

Ο γνωστός οδηγός αγώνων Νικόλας Περατινός θα είναι καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη «Πάνω από τα Όρια». Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 17:30.

Ο Νικόλας Περατινός (αριστερά) με τον Στράτο Φωτεινέλη

 
———————————————————————————————-

Σε λειτουργία έχει τεθεί το νέο δίκτυο συνεργατών της Michelin με την ονομασία ViaLider. Συνολικά υπάρχουν 26 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

 
———————————————————————————————-

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου κυκλοφόρησε το τεύχος Νο55 του gocar magazine με εξώφυλλο τη νέα Mercedes-Benz A-Class

 

 
———————————————————————————————-

Η Spotmechanic, η πρώτη ελληνική υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τους απαιτούμενους ελέγχους για την πιστοποίησή της με ISO 9001:2015 στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησης από τον αναγνωρισμένο ελληνικό φορέα QMSCERT. Η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17021 και αφορά τη διαδικασία των τεχνικών ελέγχων και της πιστοποίησης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

 
———————————————————————————————-

Στην Ολλανδία και σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών MotoGP συνάντησε ο Δημήτρης Διατσίδης τον Αντώνη Αργυρόπουλο, το δικό μας «παγκόσμιο» που παίζει το ρόλο του στο διεθνές Motorsport.

Ο Δημήτρης Διατσίδης (αριστερά) με τον Αντώνη Αργυρόπουλο

 
———————————————————————————————-

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Επαγγελματικό Όχημα.

 

———————————————————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

 
Τι... ετοιμάζει ο Στράτης και χαμογελά έτσι;

Οι αγάπες για την Porche 911 και την BMW δεν κρύβονται...

Αναφορά για την δημοσιογραφική παρπυσίαση της Ford για το νέο Focus...

 
———————————————————————————————-

ΤΑΞΙΔΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

5-6 Ιουλίου
Hyundai SUV Family στην Ισπανία

10-11 Ιουλίου
Ford Focus στη Γαλλία 

12 Ιουλίου
Kia Sportage στη Γερμανία 

13-14 Ιουλίου
Honda CR-V στην Αυστρία  

10 Ιουλίου
Opel στη Γερμανία 

19 Ιουλίου
VW Touareg στην Αθήνα 

 
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 5
2. www.in.gr 7
3. www.gazzetta.gr 19
4. www.protothema.gr 21
5. www.sport24.gr 22
6. www.newsbomb.gr 26
7. www.newsit.gr 32
8. www.sdna.gr 45
9. www.newsbeast.gr 49
10. www.sport-fm.gr 55
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 70
2. www.drive.gr 223
3. www.autotriti.gr 261
4. www.motori.gr 277
5. www.gocar.gr 300
6. www.autogreeknews.gr 443
7. www.autoblog.gr 709
8. www.4troxoi.gr 711
9. www.automoto.com.gr 1.075
10. www.caroto.gr 1.117
* TOP10
** μέτρηση 2/7/2018

 

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων

1.www.car.gr 29
2. www.ix.gr 2.002
3. www.carwall.gr 3.264

 
———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις super cars στην Αττική οδό πάνω σε νταλίκες!!! Είναι και πολλά τα άτιμα και βγάζουν μάτια έστω και σκεπασμένα

Lamborghini, Maserati, Porsche... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης