Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας, φίλοι και… εχθροί. Η καθημερινότητα ήδη έχει γίνει ρουτίνα και οι περισσότεροι από εμάς αναπολούμε τις καλοκαιρινές διακοπές σα να πέρασαν… μήνες. 

Το σίγουρο είναι πως έχουμε μπει για τα καλά στο… καβούκι μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε σε κάθε επίπεδο τη δουλειά μας, να σας ενημερώνουμε με ειδήσεις διασταυρωμένες και πάνω από όλα με δόση χιούμορ και όχι μιζέριας. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα είναι χαρά, είναι ένα αντικείμενο πολλές φορές που το ζούμε και θέλουμε μαζί του να περνάμε καλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πετάει η... ομάδα! (φωτογραφία από την παρουσίαση του νέου Ford Focus στο αεροδρόμιο του Τατοΐου)

Απίστευτη η απήχηση του κόσμου

Θα ήθελα σήμερα να αναφερθώ στην πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ απήχηση που έχει η στήλη που συνεχώς κερδίζει, όχι έδαφος αλλά την αγάπη σας και αυτό φαίνεται. Φαίνεται, από το γραφικό της  Η επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές συνοδεύτηκε με… χιλιάδες αναγνώσεις Google Analytics που μεταφράζεται σε 44.466 μοναδικές προβολές και 52.317 προβολές.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει και με την καθημερινή απήχηση που ενώ μιλάμε για στήλη που δημοσιεύεται κάθε Δευτέρα, όπως βλέπετε και από το γράφημα οι αναγνώστες την επισκέπτονται  κατά χιλιάδες κάθε μέρα!

Με αυτά να νούμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Απλά υπόσχομαι και όπως το έχω γράψει πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη, πιο… ζουμερή και με ειδήσεις που όταν τις διαβάζετε θα ξέρετε πως είναι… εγγύηση!

Γράφημα της Google Analytics με την απήχηση που είχε η στήλη την περασμένη εβδομάδα...

Τέτοια γράφουν οι αναγνώστες και μας… σκλαβώνουν

Πριν κλείσω θα ήθελα να αναφερθώ και σε έναν διαδικτυακό φίλο, τον Αναστάσιο Γιαν. που μου έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα. Το δημοσιεύω γιατί τέτοια μηνύματα δεν τα διαβάζεις κάθε μέρα!

Πού θα στείλετε τα νέα


Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!


Η zougla πάντα βρισκόταν και πάντα θα βρίσκεται κοντά στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στηρίζοντας οδηγούς που ξέρουν τι θέλουν και ποιος είναι ο σκοπός τους. Στην φωτογραφία οι Σωκράτης Τσολακίδης - Χάρης Δήμος που έτρεξαν στο 51ο ράλι ΔΕΘ με Skoda Fabia R5 όπου και κέρδισαν...

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

QUIZ:


Θα δούμε και άλλες αλλαγές στην πιάτσα;

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

Κοντά στις 1.400 πωλήσεις βρίσκεται η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη. Οι χαμηλές ταξινομήσεις που σχεδόν αγγίζουν το 35% σε σχέση με πέρυσι οφείλονται σε εγκρίσεις τύπου και αλλαγές που έχουν γίνει στον υπολογισμό των εκπομπών ρύπων. Ωστόσο η αγορά μπορεί να κυμανθεί μέχρι τέλος του μήνα στα ίδια επίπεδα ή να έχει μία μικρή πτώση. Οι πρώτες μάρκες σε πωλήσεις μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου ήταν οι εξής:

 

  1. Toyota 298
  2. BMW 112
  3. Ford 110
  4. Suzuki 98
  5. Hyundai 95
  6. Opel 92
  7. Nissan 78
  8. Peugeot 67
  9. Citroen 55
  10. Mercedes 53
  11. VW 49
  12. Renault 46
  13. Kia 40
  14. MINI 29
  15. Volvo 27
  16. Honda 27

———————————————————————————————-

Ο Νίκος Γιαννουσάς αναλαμβάνει και επίσημα τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη Volvo Car Hellas. Ένας μάνατζερ που γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά, έχει περάσει από την εταιρεία Πετρόπουλος ενώ έχει διαπρέψει και στο εξωτερικό. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για τεχνοκράτη που μπορεί να φέρει την μάρκα σε ψηλά επίπεδα.

Ο Νίκος Γιαννουσάς

———————————————————————————————-
 

Σε καταγγελία σύμβασης με όλους τους αντιπροσώπους έχει προχωρήσει η εισαγωγική εταιρεία της Audi καθώς ετοιμάζει δυναμικό restart που θα περιλαμβάνει και σούπερ καταστήματα με όλα τα δυνατά μοντέλα, από R8, S8 και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστεί  ο καθένας…

———————————————————————————————- 

Νέα ονομασία για την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Kia. Συγκεκριμένα μετονομάστηκε σε Kia Hellas ABEE (από Π&Ρ Δάβαρη).

———————————————————————————————-

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Τατοΐου η παρουσίαση της νέας γενιάς του Ford Focus. Ένα ξεχωριστό event που άρεσε τόσο για την τοποθεσία όσο και για την φιλοξενία…

Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούν τη συνέντευξη Τύπου με φόντο το μουσείο της αεροπορίας...

———————————————————————————————-

Με δύο άτομα αποστολή στη Γαλλία ταξίδεψε ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της DS Citroen Γιάννης Καραβάς για την στατική παρουσίαση του ολοκαίνουργιου DS3 Crossback. Ο λόγος για τους Κώστας Χαριάτη και Άρη Γαλανόπουλο.

 
———————————————————————————————-

Το δρόμο του Πρωτοδικείου πήρε ο ΕΣΑ και σε περίπου δύο μήνες θα γίνει πράξη. Όπως μαθαίνουμε στα ιδρυτικά στελέχη συμπεριλαμβάνονται και τρεις δημοσιογράφοι από την Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τους Χάρη Θεοφράστου, Στέργιο Μανώλη και Βαγγέλη Παμπούκη.

 
———————————————————————————————-

Η επιχειρηματίας Μαρία Σπανού σπάνια εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις. Παρ’ όλα αυτά την είδαμε στο Off Road Festival καθώς η εταιρεία της που ήδη έχει μπει πολύ δυνατά σε νέα μονοπάτια με τις μάρκες Jaguar – Land Rover, έδωσε δυναμικό παρόν με όλη τη γκάμα της Land Rover. Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν και τη δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της μάρκας σε πραγματικά off road συνθήκες, με την καθοδήγηση του… μετρ της τετρακίνησης Στέφανου Αττάρτ.

Από δεξιά: Στέφανος Αττάρτ, Μαρία Σπανού και Βασίλης Σαρημπαλίδης

 
———————————————————————————————-

Σημαντική βράβευση για τον τεχνικό υπεύθυνος του συνεργείου της Nissan – Κυριακούδης, Αποστόλη Κυριακούδη ο οποίος βραβεύτηκε από την ιαπωνική φίρμα σε διαγωνισμό που έγινε στο Παρίσι και αφορούσε στην elite των τεχνικών της Ευρώπης. Ο Έλληνας τεχνικός μπήκε στην κορυφαία εξάδα και επιπλέον απέσπασε το βραβείο Quickest Expert Award.

Σημαντική βράβευση για την Nissan - Κυριακούδης

 
———————————————————————————————-

Ακυρώθηκε λόγω αναβολής πτήσης της Lufthansa η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του Audi Q3 που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και αύριο στο εξωτερικό…

 
———————————————————————————————-

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο Festival 4×4 που πραγματοποιήθηκε στο Terra Vibe το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου. Σε αυτόν τον φυσικό χώρο οι φίλοι της φύσης και των τετρακίνητων οχημάτων  είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία διαφορετική γεύση από τα… κλασικά αλλά δυστυχώς οι εισαγωγικές εταιρείες απείχαν, οπότε η γεύση δεν ήταν ολοκληρωμένη. Πάντως η συγκεκριμένη εκδήλωση άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

———————————————————————————————-

Τα νέα Mercedes Actros έχουν αρχίσει ήδη να φτάνουν στις εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταιρείας…

Το νέο Mercedes Actros

 
———————————————————————————————-

Ο Νίκος Νοταράς είναι ο πρόεδρος της Ford Motor Hellas και όπως μπορείτε να δείτε όχι μόνο διοικεί αλλά ζει με την μάρκα κάθε ώρα και μέρα της εβδομάδας (ακόμα και το Σαββατο). Στην φωτογραφία τον βλέπετε πάνω από το ανοιγμένο καπό του ολοκαίνουργιου Ford Focus που παρουσιάστηκε σήμερα στους δημοσιογράφους.

Ο Νίκος Νοταράς

———————————————————————————————-

Δυναμική η παρουσία της εταιρείας Σπανός – Jaguar Land Rover στo Off Road Adventure Festival με αυτοκίνητα όχι μόνο στατικής παρουσίασης αλλά και δοκιμής!

Μερικά από τα μοντέλα της Land Rover παρατεταγμένα. Τα υπόλοιπα είχαν βουτήξει στη... λάσπη!

 
———————————————————————————————-

Τα χρώματα της Nissan εκπροσώπησε στo Off Road Adventure Festival η Nissan – Μουστάκας…

 
———————————————————————————————-

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέβασε αυτές τις δύο εικόνες ο σχεδιαστής Ηλίας Σελέκος με αφορμή την ΔΕΘ. Δύο φωτογραφίες από την διεθνή έκθεση όπου η ΝΑMCO παρουσίασε πριν από πολλά χρόνια το πάτωμα και το αυτοκίνητο PONY στους αρμόδιους πολιτικούς της εποχής…

 
———————————————————————————————-

Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda στήριξε τον Σωκράτη Τσολακίδη που συμμετείχε στο 51ο ράλι ΔΕΘ με Fabia R5. Όπως… αποδείχτηκε της βγήκε σε καλό καθώς ο Θεσσαλονικιός οδηγός κέρδισε εύκολα τον αγώνα και μπήκε σε σκέψεις για άλλα κόλπα!

Σωκράτης Τσολακίδης (δεξιά), Χάρης Δήμος και φόντο η εντυπωσιακή πράσινη Skoda Octavia RS diesel 4x4

 
———————————————————————————————-

Προσβλητική ανάρτηση του Πέτρου Τριανταφύλλη για τα μέλη του ΕΣΑ στο off the record auto news & gossip. Ο ίδιος μάλιστα κατηγόρησε χωρίς να κατονομάσει, 6 από τα μέλη πως έχουν βγει στη γύρα και ζητούν χρήματα. Αν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο ας  μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα γιατί τα μέλη αυτά δεν είναι παρεούλα κολλητών αλλά επαγγελματιών που συσπειρώθηκαν με σκοπό να στηρίξουν το χώρο που εργάζονται… Αν έχει κάτι χειροπιαστό μπορεί να το παραδώσει ή καταγγείλει στο Προεδρείο και να είναι σίγουρος πως το ΔΣ θα πράξει ανάλογα.

———————————————————————————————-

H Isuzu ήταν η μοναδική εταιρεία που εδωσε το παρόν με την εισαγωγική εταιρεία στο Off Road Festival

Το Isuzu D-Max

———————————————————————————————-

H Peugeot έχει αλλάξει πολύ την εικόνα της με το τελευταίας γενιάς 3008 το οποίο έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της γαλλικής φίρμας. Όπως διαπιστώσαμε εκτός απο επιβατικό κυκλοφορεί ακόμα και σε ταξί!

 
———————————————————————————————-

Πολλές φωτογραφίες από το παλαιό κτήριο των 4 Τροχών στη Δάφνη ανέβασε στο Facebook ο Κώστας Καββαθάς. Όπως μπορείτε να δείτε τα γραφείο όχι μόνο έχουν ερημώσει αλλά έχουν λεηλατηθεί.

———————————————————————————————-

Πόσες είναι οι πιθανότητες να δούμε γυναίκα – δημοσιογράφο… μοντέλο (;) στη Jaguar (που αφορά σε

influencer διαφήμιση); Το ακούσαμε μπροστά σε κόσμο, το καταγράψαμε και το… γράφουμε! Πραγματικά σε αυτή την πιάτσα ακούς τα πάντα.

 
———————————————————————————————-

Τρεις δημοσιογράφοι είχαν την (μεγάλη) χαρά να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να οδηγήσουν το Ford GT.  Ο λόγος για τους Μιχάλη Γεωργιάδη (Drive), Κώστα Στεφανή (STAR Channel) και Σωτήρη Τσαντίλη  (4 Τροχοί)

 
———————————————————————————————-

Για δεύτερη φορά έγινε πατέρας ο Γιάννης Τσιρογιάννης και πλέον η οικογένεια αριθμεί τρείς άντρες! Να ζήσει και να είναι υγιέστατο!

Τσιρογιάννης Junior B. Ήρθε...

 
———————————————————————————————-

Ένα ολοκαίνουργιο Nissan Juke παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα η τυχερή τηλεθεατής που συμμετείχε σε διαγωνισμό της ΕΡΤ που αφορούσε στο μουντιάλ.

H τυχερή που κέρδισε το Nissan Juke...

 
———————————————————————————————-

Από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο 12.00-14.00, ο Πάνος Σειτανίδης ενημερώνει για τη Formula 1 από τον XFM 94.3

———————————————————————————————-

———————————————————————————————-
  


        H Πιάτσα… τουιτάρει

 

Και σήμερα γίνεται από επαγγελματίες που σέβονται τη δουλειά τους...

Δύο στελέχη που οι μάρκες που εκπροσωπούν μόνο τυχαία δεν κάνουν πρωταθλητισμό...

Σημαντική συμβουλή που όλοι πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

15-18 Σεπτεμβρίου
Audi Summit στην Σαν Φρανσίσκο

17 & 18 Σεπτεμβρίου
Ford Focus στην Αθήνα 

19-20 Σεπτεμβρίου
Suzuki Jimny στην Γερμανία 

21 Σεπτεμβρίου
BMW X4 στην Αθήνα 

25-26 Σεπτεμβρίου
Kia Ceed στη Νεμέα 

10 Οκτωβρίου
Mercedes (ηλεκτρικά) στη Γερμανία 

18-19 Οκτωβρίου
Nissan Qashqai 1.3 turbo στην Ισπανία

23-26 Οκτωβρίου
Volvo S60 στην Αμερική

31 Οκτ.-1 Νοεμβρίου
SEAT Ateca Cupra στην Ισπανία

Νοέμβριος

BMW Series 3 στην Πορτογαλία

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-



ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 5
2. www.in.gr 10
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.protothema.gr 19
5. www.sport24.gr 22
6. www.newsit.gr 24
7. www.newsbomb.gr 31
8. www.sdna.gr 34
9. www.sport-fm.gr 39
10. www.newsbeast.gr 48
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 72
2. www.drive.gr 214
3. www.caranddriver.gr 250
4. www.gocar.gr 300
5. www.motori.gr 316
6. www.autotriti.gr 322
7. www.autogreeknews.gr 424
8. www.autoblog.gr 805
9. www.4troxoi.gr 829
10. www.automoto.com.gr 1.884

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 23
2. www.ix.gr 1.871
3. www.carwall.gr 4.934

* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 3/9/2018 (13:00)
 

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

O αναβάτης Βασίλης Ορφανός μας έχεις κάνει πολλές φορές υπηρήφανους στο εξωτερικό ενώ έχει συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές στο θρυλικό Ράλι Ντακάρ με την μοτοσυκλέτα του. Ευχόμαστε να τον δούμε και πάλι στο σκληρότερο ράλι το κόσμου…

Ο Βασίλης Ορφανός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης