Zougla.gr

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εσείς...

πιστεύετε ότι μπορεί να προκύψει θέμα και για το ΚΚΕ και να τεθεί εκτός νομου;

Υπάρχει κανείς που το πιστεύει?

Αναρτήθηκε από Όξω στις Σχολιάστε

Εσείς λέτε ότι μπορεί να είναι στοχοποιημένο και το ΚΚΕ;


«Εμείς πιστεύουμε ότι στοχοποιείται όχι μόνο το ΚΚΕ αλλά συνολικά κάθε προοδευτική άποψη - με το κοινοτικό πλαίσιο που πάει να προβάλει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι επαρκής η νομολογία, οι νόμοι του ελληνικού κράτους που μπορούν να χτυπήσουν τις ρατσιστικές συμπεριφορές και εκεί πρέπει κυρίως να στρέφεται ο νόμος ενάντια στην αντιρατσιστική πρακτική, όχι να ενοχοποιείται η άποψη.

Όπως για παράδειγμα στο ζήτημα των γενοκτονιών, το ολοκαύτωμα...

Αναρτήθηκε από kapetaniotosxoini στις Σχολιάστε

το παπαδαριό συνεχίζει το προδοτικό του έργο

ψηφίζει τον Εβραίικο νόμο περί 'ολοκαυτώματος' και 'αντισημιτισμού' που μόνο σκοπό έχει να αποσοβήσει την παγκόσμια μήνη κατά των Εβραίων για τα εγκλήματα και τις δολοφονίες λαών και ηγετών όπως του Νεομάρτυρα Χριστόδουλου.
Αλλά να ξέουν καλά όσοι - ΜΜΕ κλπ - τρίβουν τα χέρια τους και μας ετοιμάζουν κρεμάλες. Αν τύχει και κατηγορηθούμε για 'αντισημιτισμό', θα φέρουμε για μάρτυρα υπεράσπισης τον λεβένταρο μητροπολίτη Πειραιά, τον μόνο που τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Αναρτήθηκε από apollonios_R στις Σχολιάστε

Περί Α.Ο.Ζ.

Αν η Ελλάδα επιθυμεί να ανακηρύξει δική της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, οφείλει να καταθέσει μέχρι τις 11.06.2018 τη σχετική δήλωση με επισυνημμένο τον χάρτη της στην αρμόδια Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, το δικαίωμα αποσβέννυται. Ποιά είναι η προετοιμασία της χώρας για την κίνηση αυτή;Το εριζόμενο ζήτημα ως προς την ανακήρυξη της ΑΟΖ ενός κράτους είναι συνήθως τα όριά της. Για να κάμψει τις αντιρρήσεις των γειτόνων και να επιτύχει μία εθνικά επωφελή λύση,...

Αναρτήθηκε από κος Κανένας 49% στις Σχολιάστε

πιστεύετε ότι μπορεί να προκύψει θέμα και για το ΚΚΕ και να τεθεί εκτός νομου;


«Καλά, δεν είναι εύκολο αυτό, γιατί ο ελληνικός λαός, το εργατικό λαϊκό κίνημα έχει πείρα μεγάλη.

Τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό ακόμα και της αστικής τάξης έχει πείρα, έχει δεινοπαθήσει ο τόπος μας από αντικομμουνιστικά σύνδρομα, από αντικομμουνιστικούς νόμους, από διώξεις αγωνιστών που πάλεψαν για να ελευθερωθεί η χώρα από τους Γερμανούς κατακτητές, που πάλεψαν ενάντια στις επεμβάσεις Αμερικανών, Άγγλων, που πάλεψαν για να δικαιωθούν οι αγώνες ενός λαού, που μάτωσαν κυριολεκτικά...

Αναρτήθηκε από kapetaniotosxoini στις Σχολιάστε

Αυτό το νομοσχέδιο στην πραγματικότητα ενσωματώνει στο ελληνικό δίκαιο την απόφαση της ΕΕ


που ανοίγει όλη τη βεντάλια των ζητημάτων, στην ουσία διώκει προοδευτικές ιδέες – εκεί καταλήγει στο δια ταύτα

– διώκει την ίδια τη λαϊκή πάλη, διώκει την κομμουνιστική ιδεολογία, δε διώκει μόνο τη φασιστική ιδεολογία ή άλλες ρατσιστικές ιδεολογίες και το κυριότερο ποινικοποιεί στην πραγματικότητα τη διαφορετική άποψη.

Αυτό γίνεται και από το άρθρο 2, το εισαγωγικό άρθρο του νομοσχεδίου. Φυσικά, θα το δούμε γιατί το παίρνουν πίσω, το ξαναφέρνουν, το συζητάνε διότι έχουν...

Αναρτήθηκε από kapetaniotosxoini στις Σχολιάστε

Σπανουδάκης για Ρεπούση

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, ο έλληνας μουσικοσυνθέτης ενθουσίασε το κοινό, και δεν παρέλειψε να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τα «κακώς κείμενα». Ιδιαίτερα καυστικός ήταν, προλογίζοντας δύο τραγούδια αφιερωμένα στη Σμύρνη, το «Για την Σμύρνη» και το «Μαύρος Καβαλάρης».

Για το πρώτο είπε: «Θέλω να το αφιερώσω στην κ. Ρεπούση, και να την ευχαριστήσω. Διότι με τις σαχλαμάρες που λέει, μας ένωσε ακόμη περισσότερο». Ενώ, προλογίζοντας...

Αναρτήθηκε από κος Κανένας 49% στις Σχολιάστε

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τις εκλογές της Ομοσπονδίας στην ΕΥΠ

Οι εκλογές της Ομοσπονδίας των εργαζομένων έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου και κάποιοι εργάζονται εντατικά για να επιτύχουν το "επιθυμητό αποτέλεσμα". Αφενός η συνάδελφος κ. Γιαννοπούλου και αφετέρου ο κ. Αποσκίτης, καλούν εν ονόματι της Διοίκησης μέλη του προσωπικού σε "κατ' ιδίαν συζήτηση" όπου τους προτείνουν με τρόπο πιεστικό να θέσουν υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές. Όπως έχει επανειλημμένως καταγγελθεί, ο κ. Αποσκίτης είναι εξωθεσμικός παράγων (συνταξιούχος...

Αναρτήθηκε από Προσωπικό της ΕΥΠ στις Σχολιάστε

"ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΣ...!!!

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ...

ΕΔΩΣΕΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΛΕΚΕΔΕΣ..

ΟΜΩΣ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ Η ΧΡΩΜΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ...

Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Π. στις Σχολιάστε

O Σέρβος Παντελίδης καλύτερος από τον original?

Ο Sasa Kovacevic είναι Σέρβος τραγουδιστής που πέρα από τα δικά του τραγούδια κάνει και διασκευές γνωστών επιτυχιών.

Ο Σέρβος αγόρασε τα δικαιώματα του γνωστού τραγουδιού του Παντελίδη και το τραγούδησε στην γλώσσα του. Τελειομανής ο νεαρός τραγουδιστής από την Σερβία, μελέτησε ενδελεχώς τόσο τον τρόπο που τραγουδάει ο Έλληνας αοιδός, όσο και το τρόπο σκέψης και την νοοτροπία του, ώστε να μπει στο ρόλο που απαιτεί το τραγούδι, νιώθοντας το νόημα των στοίχων.

Ξεκίνησε κάνοντας...

Αναρτήθηκε από Γύρος απόλα στις Σχολιάστε

ΣΑΜΑΡΑΣ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Κράτα με, να σε κρατώ…

Στριμωγμένοι από τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν έναντι της τρόικας και τις κοινωνικές αντιδράσεις από την υλοποίηση των μνημονίων, οι κύριοι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συναντώνται αύριο για να συζητήσουν το ένα και μοναδικό θέμα που τους απασχολεί, το πως δηλαδή θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κυβερνητική εξουσία για να ολοκληρώσουν το «έργο» που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας, για λογαριασμό των οικονομικών συμφερόντων που εκπροσωπούν και των δανειστών.
Η συνάντηση του πρωθυπουργού...

Αναρτήθηκε από Παραλία Νησιώτισσας – N. Πύργου Β.Ευβοίας στις Σχολιάστε

ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ

ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΤΟΥΡΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ. Η ΒΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟ...

Αναρτήθηκε από ΑΘΗΝΑ στις Σχολιάστε

MUSIC MAKES THE DIFFERENCE

COME
AND
GET IT !

Αναρτήθηκε από CN στις Σχολιάστε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΔΥΣΕΑΣ

......

Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Π στις Σχολιάστε

Μυδοπίλαφο της Αργυρώς!!!Πλένω πολύ καλά τα μύδια και με ένα συρμάτινο βουρτσάκι τα τρίβω πολύ καλά για να φύγουν ακαθαρσίες και άμμος. Επίσης τραβάω και κόβω το «γένι» τους από το κέντρο τους.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα κρεμμύδια για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτω το σκόρδο, το σοτάρω για ½ λεπτό ακόμα, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του και προσθέτω τα μύδια, την πάπρικα και το κόλιανδρο. Κλείνω αμέσως την κατσαρόλα με το καπάκι της και μαγειρεύω...

Αναρτήθηκε από gb στις Σχολιάστε

Σκηνές πορνό σε παραλία της Μυκόνου

Δεν... κρατιόταν για τον νεαρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στα ένδρομα μάτια των περαστικών!

UMbE1fLUKBo

Αναρτήθηκε από ενωπιο στις Σχολιάστε

Ιωάννινα: Πήγαν τον γαμπρό στην εκκλησία με 10… νταλίκες

Στον «αέρα» σήκωσαν νωρίς χθες το απόγευμα τα Γιάννενα οι φίλοι και συνάδελφοι ενός οδηγού νταλίκας, ο οποίος αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Φίλοι και καλεσμένοι είχαν φτάσει στην εκκλησία όταν ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ο ευτυχής γαμπρός οδηγώντας την νταλίκα του. Τον συνόδευε ένα... καραβάνι από νταλίκες οι οδηγοί των οποίων έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τα παραδοσιακά κορναρίσματα.

Προηγουμένως, βέβαια, θέλησαν να κάνουν το γεγονός γνωστό σε όλη την...

Αναρτήθηκε από ενωπιο στις Σχολιάστε

the Greek Parody

www.thegreekparody.blogspot.gr

Αναρτήθηκε από mastra στις Σχολιάστε

Γεμισαν τα περίπτερα με εφημερίδες

Μόνο τους τελευταίους μήνες άλλες 5 εφημερίδης ποικίλης ύλης ξεκίνησαν να διακινούνται...
Στη φωτό ο ΣΤΟΧΟΣ σε περίοπτη θέση σε περίπτερο της Λάρισας..

Αναρτήθηκε από Εφημερις στις Σχολιάστε

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΗΣ,ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ.!!!

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ,ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ,ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΑΣΕΙ, ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ…

Ο...

Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Π. στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
Κείμενο:
Το όνομά σας:
Email:
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: