Το όνομά του είναι γνωστό στο μουσικό στερέωμα, αφού μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο έχουν υπογράψει τις επιτυχίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως, ο Βασίλης Καρράς, ο Βασίλης Σκουλάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Κώστας Καραφώτης,οι Melisses, η Θωμαής Απέργη, ο Αλέξης Παρχαρίδης.

Ήρθε όμως η ώρα, ο γνωστός στιχουργός και μουσικός Γιάννης Σίννης να ξεδιπλώσει και το συγγραφικό του ταλέντο, αποτυπώνοντας στο βιβλίο του “Από την ψυχή στο χαρτί” ανέκδοτους προσωπικούς στίχους και ποιήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξεχωριστό βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις “Όστρια”, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο Mojo Club στα Ιλίσια όπου όλοι οι φίλοι του θα είναι στο πλευρό του.

Το βιβλίο “Από την ψυχή στο χαρτί” του Γιάννη Σίννη θα προλογίσει ο στιχουργός/ραδιοφωνικός παραγωγός κ.Γιάννης Τζουανόπουλος ενώ στίχους θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί, Πασχάλης Τσαρούχας, Θάνος Κοντογιώργης ηθοποιός , Χρήστος Αυλωνίτης.

Την εκδήλωση θα επενδύσει μουσικά ο συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος (Τα παιδιά από την Πάτρα) με τραγούδια του σε στίχους Γιάννη Σίννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης