Σήμερα κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι της πασίγνωστης σειράς της Ubisoft, Assassin’s Creed Origins, που μας μεταφέρει στην Αρχαία Αίγυπτο και πριν την ίδρυση της Αδελφότητας των Ασασίνων. Αποτελεί το δέκατο βασικό μέλος του franchise που ξεκίνησε το 2007 και έχει καταφέρει να μας μεταφέρει στη Γαλλική Επανάσταση με τον Arno Dorian, στις Σταυροφορίες με τον Altair, στην Ιταλική Αναγέννηση με τον Ezio Auditore και σε πολλά άλλα. 

Το πλούσιο σύμπαν όμως της σειράς εκατομμυρίων έχει να προσφέρει εμπειρίες και πέρα από τα videogames, με ιστορίες που επεκτείνουν τη μυθολογία Assassin’s Creed, παρουσιάζοντας νέες περιπέτειες, που βασίζονται σε πραγματικές τοποθεσίες και γεγονότα, ενώ μας διηγούνται τις εμπειρίες από Ασασίνους, που μπορεί να μην έχουμε δει (ακόμα;) στα παιχνίδια. Αυτές τις ιστορίες μπορείτε να τις διαβάσετε στις σειρές βιβλίων και comics από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε όλα τα βιβλία και comics που βασίζονται στη σειρά Assassin’s Creed, πατήστε εδώ.

Σειρά βιβλίων Assassin’s Creed
Η σειρά ξεκινά με την ιστορία του Ezio Auditore από το Assassin’s Creed II, που θέλει να ξεριζώσει τη διαφθορά και να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειάς του.Μια επική σειρά δύναμης, εκδίκησης και συνωμοσίας βασισμένη στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, ενώ η σειρά βιβλίων περιλαμβάνει και ολοκαίνουργιες ιστορίες βασισμένες στο σύμπαν αυτό.

Το Assassin's Creed 8: Υπόκοσμος κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Δείτε το πιο πρόσφατο βιβλίο της σειράς με τίτλο Assassin’s Creed 7: Ενότητα βασίζεται στο video game Assassin’s Creed Unity, ενώ αναμένεται στις 8 Νοεμβρίου και το ολοκαίνουργιο Assassin’s Creed 8: Υπόκοσμος από τις Εκδόσεις Διόπτρα και βασίζεται στο Assassin’s Creed Syndicate.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σειρά βιβλίων Assassin’s Creed: Οι Τελευταίοι Απόγονοι
Μια ολοκαίνουργια σειρά με νέους πρωταγωνιστές και πρωτότυπες ιστορίες πάντα βασισμένες στο best-seller video game. Από τη σειρά Assassin’s Creed: Οι Τελευταίοι Απόγονοι έχουν κυκλοφορήσει δύο τόμοι:

  • Assassin’s Creed: Οι Τελευταίοι Απόγονοι

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, Οι Τελευταίοι Απόγονοι, ο Όουεν και μια ομάδα άλλων εφήβων εντόπισαν το πρώτο κομμάτι ενός ισχυρού αρχαίου αντικειμένου που θεωρούνταν θρύλος, της Τρίαινας της Εδέμ.

  • Assassin’s Creed: Στον Τάφο του Τζένγκις Χαν

Το δεύτερο βιβλίο, Assassin’s Creed: Στον Τάφο του Τζένγκις Χαν, ξεκινά λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα του πρώτου. Απομένουν δύο κομμάτια της Τρίαινας της Εδέμ που πρέπει να βρεθούν και τόσο οι Ναΐτες όσο και οι Ασασίνοι είναι αποφασισμένοι να μην επαναλάβουν τα λάθη τους.

Τα Comics της σειράς Assassin’s Creed
Η σειρά ξεκινά με το comic Assassin’s Creed 1: Απόδραση. Ποιο απίστευτο μυστικό είναι θαμμένο βαθιά στο DNA του Ντέσμοντ; Θα αποδεχτεί το πεπρωμένο του και θα βαδίσει στο μονοπάτι των Ασασίνων. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 6 τόμοι.

Τα comics της σειράς Assassin's Creed.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης