Οι εκδόσεις «Marvel» θα κυκλοφορήσουν ένα κόμικ με τις περιπέτειες της αδελφής του υπερήρωα Μαύρου Πάνθηρα, η οποία έγινε διάσημη από την ταινία που ήταν αφιερωμένη στον αδελφό της, την πρώτη του είδους με διανομή σχεδόν αποκλειστικά αφροαμερικανική.

Η Σούρι, η μικρή αδελφή, είναι η ιδιοφυία της οικογένειας, ικανή να εφευρίσκει πολλά αντικείμενα και υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, πολλά από τα οποία εξοπλίζουν τον αδελφό της Τι’Τσάλα, όταν αυτός φοράει τη στολή του Μαύρου Πάνθηρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός Λετίσια Ράιτ από τη Γουιάνα υποδύεται τη Σούρι, έναν χαρακτήρα με έντονη προσωπικότητα και πολύ χιούμορ που προσήλκυσε το κοινό σε τέτοιο βαθμό που η Marvel αποφάσισε να της προσφέρει το δικό της κόμικ.

Το πρώτο κόμικ της «Shuri – The Black Panther’s sister» (Σούρι – Η αδελφή του Μαύρου Πάνθηρα) θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Marvel, επιβεβαιώντας την πληροφορία του ιστότοπου Bustle.

Παρότι η Σούρι δεν είναι η πρώτη Αφροαμερικανή ηρωίδα του σύμπαντος των «κόμικς», καθώς προηγήθηκε η Storm (Θύελλα), ένα από τα μέλη των X-Men της Marvel, τα κόμικς του είδους που έχουν κεντρικό πρόσωπο Αφροαμερικανή γυναίκα είναι πολύ σπάνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης