1954: ο Ιωάννης Πασσάς γράφει Ιστορία στα ελληνικά εκδοτικά χρονικά εκδίδοντας την Εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου, με πολύ μεγάλη εκδοτική επιτυχία.

1984: η Εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου επανεκδίδεται πλουσιότερη και πληρέστερη, με τους πρόσθετους τόμους Ελλάς Α, Β, Γ, Σύμπαν, Λαοί της Ανατολής, Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα Α, Β..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως τα χρόνια που μεσολαβούν σπρώχνουν την εγκυκλοπαίδεια στη λήθη. Η Εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου καθίσταται απαγορευμένη γνώση, με τις απόκρυφες πληροφορίες της να τις κατέχουν μόνο όσοι πραγματικά τις επιθυμούν. Ίσως για κάποιους αυτό να ήταν προς το συμφέρον.

2018: η γνώση δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί. Σήμερα οι εκδόσεις Τάλως Φ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουν τη σύγχρονη ψηφιακή επανέκδοση του συνόλου των 30 τόμων της Εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου με 4 τρόπους αναζήτησης.

Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε με ένα κλικ να έχετε όλοι και τις 19600 σελίδες της Εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε ή να έχετε μαζί σας μια βιβλιοθήκη. Η ενδελεχής έρευνα και σοφία κάνουν την Εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου μια μοναδική πηγή γνώσης για κάθε Έλληνα και για κάθε Ελληνίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα αυτή πλατφόρμα γνώσης είναι πολύ εύκολη στην χρήση της. Υπάρχουν τέσσερις τρόποι αναζήτησης: ο πρώτος τρόπος είναι το Ιστορικό αναζητήσεων (η παραπομπή 1): συγκρατεί τις τελευταίες 20 αναζητήσεις που έχετε κάνει, για να θυμάστε αυτά τα λήμματα που ψάχνατε. Ο δεύτερος τρόπος είναι το Λήμμα προς αναζήτηση (η παραπομπή 2): είναι μηχανή αναζητήσεων που βάζετε 3 χαρακτήρες και σας παραθέτει τα καταχωρημένα λήμματα που έχει η βάση. Ο τρίτος τρόπος είναι η Αναζήτηση λημμάτων (αλφαβητικά) με το αρχικό γράμμα (η παραπομπή 3): το πατάτε και σας παραθέτει τα καταχωρημένα λήμματα με τα γράμματα της επιλογής σας. Π.χ. θέλετε όλα τα λήμματα που αρχίζουν από Α. (επόμενη εικόνα). Ο τέταρτος τρόπος σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε τον τόμο και την σελίδα που θέλετε άμεσα και γρήγορα (η παραπομπή 4)!

Η παραπομπή 1 είναι η μηχανή αναζήτησης λημμάτων με το αρχικό γράμμα.
Η παραπομπή 2 είναι ο σελιδοδείκτης που πατάς, μπρος και πίσω για να βλέπεις τα καταχωρημένα λήμματα.

Εδώ θέλουμε να σας δείξουμε ότι και με όλους τους παραπάνω τρόπους αναζήτησης λημμάτων, μπορείτε να βρείτε τα λήμματα. Και οι πρόσθετοι και πολυπόθητοι τόμοι: Οι Λαοί της Ανατολής. Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα Α, Β. Ελλάς Α, Β, Γ.


.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ: https://talosf.gr/product/helios-electronic-encyclopedia/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης