Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δημιούργησαν πρόσφατα μια μυστική παρέα για όσους δεν χορταίνουν να διαβάζουν τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά. Τα μέλη της παρέας, που ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 2.000 παιδιά, μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα του αγαπημένου τους συγγραφέα και απολαμβάνουν ήδη πολλά προνόμια και κοσμοδρόμια για φανταστικές περιπλανήσεις.

Τα μέλη του ΤΡΙΒΙΖΑΣ FAN fun club:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• συμμετέχουν σε πρωτότυπους διαγωνισμούς με τα πιο απίθανα δώρα
• λαμβάνουν τρεις φορές τον χρόνο την εφημερίδα του club, όπου ο Ευγένιος Τριβιζάς γράφει αποκλειστικά για τα μέλη ειδήσεις και νέα που αφορούν τα βιβλία του και πολλά άλλα
• λαμβάνουν σελιδοδείκτες, αφίσες και αφισάκια, αυτοκόλλητα και αυτοκολλητάκια, μπλοκ και μπλοκάκια, τετράδια κ.ά., με θέματα εμπνευσμένα από τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά.

Τα μέλη της παρέας εξασφαλίζουν επίσης σημαντικές εκπτώσεις σε θεατρικές παραστάσεις, σε προβολές ταινιών, σε μουσεία, σε κατασκηνώσεις, πάρκα διασκέδασης και διάφορους πολιτιστικούς χώρους με απλή επίδειξη της κάρτας μέλους του club.

Το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, το μοναδικό ζωολογικό πάρκο της Ελλάδας, ένας ξεχωριστός ψυχαγωγικός και εκπαιδευτικός προορισμός για οικογένειες με παιδιά και όχι μόνο, προσφέρει σημαντική έκπτωση στα μεμονωμένα παιδικά εισιτήρια, τα οικογενειακά πακέτα και τις ετήσιες κάρτες σε όλα τα μέλη του club!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ελλάδας, προσφέρει σε όλα τα μέλη 20% έκπτωση στο Allou! Day Pass, το ημερήσιο πάσο διασκέδασης με το οποίο παίζει κανείς απεριόριστα στα πάρκα Allou! και Kidom!

Εκτός από τις παραπάνω μόνιμες εκπτώσεις, κάθε μήνα θα παρέχονται μέσω διαγωνισμών και κλήρωσης πλούσια δώρα: δωρεάν εισιτήρια και ετήσιες κάρτες για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και για τις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις των Θαλάσσιων Θηλαστικών, Allou! Day Pass, δωρεάν είσοδοι σε νέα παιχνίδια του Allou! κ.ά..

Χώροι δημιουργικών δράσεων, εργαστήρια πολιτιστικής εκπαίδευσης, κέντρα δημιουργικής έκφρασης παρέχουν εκπτώσεις για όλες τις δράσεις τους. Οι Μικρές Ιστορίες στο Κουκάκι, το Σχολείο Παιχνιδιού στου Ψυρρή, ο Παραμυθοπλάστης στο Περιστέρι, η Μαγεμένη Πυξίδα στον Πειραιά, το Παιχνιδαγωγείο στο Ν. Ψυχικό, αλλά και το Οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη είναι κάποιοι από τους χώρους που συμμετέχουν στο ΤΡΙΒΙΖΑΣ FAN fun club, προσφέροντας στα μέλη του αποκλειστικά προνόμια.

Η κατασκήνωση Skouras Sports & Language Camp στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής παρέχει έκπτωση έως 15%. Στα καταστήματα PODILATO τα μέλη θα βρουν τα πάντα για το ποδήλατο και, επιπλέον, 10% έκπτωση σε όλα τα ποδήλατα.

Τα προνόμια και οι εκπτώσεις (θα τα βρείτε αναλυτικά ανά χώρο στο σχετικό αρχείο) δεν τελειώνουν εδώ. Εμπλουτίζονται συνεχώς με πολλές εκπλήξεις, νέους χώρους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και πολλά δώρα!

Όσα παιδιά αγαπούν τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά και θέλουν να γίνουν μέλη της παρέας του μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής στο http://www.metaixmio.gr/trivizas/
Με την εγγραφή τους θα λάβουν ένα όμορφο παιδικό βιβλίο, ένα λογοτεχνικό βιβλίο για τους γονείς τους, την προσωπική τους κάρτα μέλους και άλλα μαγικά δώρα.

Όλα τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά κυκλοφορούν το 2012 από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε νέες εμπλουτισμένες εκδόσεις με αυτοκόλλητα. Στη σειρά έχουν ενταχθεί επίσης τέσσερα νέα Παραμύθια Ντορεμύθια: 1. Ο ιπτάμενος δίσκος, 2. Ένα κεράκι για το ρινοκεράκι, 3. Το μωρό που του κλέψανε το μπιμπερό (υπό έκδοση), 4. Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι (υπό έκδοση).

Παρακολουθήστε ένα video από τη μεγάλη γιορτή του Ευγένιου Τριβιζά στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα βιβλία και τις σειρές του Ευγένιου Τριβιζά που θα κυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης