Σε δύο μήνες περίπου η ενδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε με τίτλο: Η δίψα από τον συγγραφέα-φαινόμενο του αστυνομικού Jo Nesbo θα βρίσκεται στις προθήκες των ελληνικών βιβλιοπωλείων.

Στις 31 Ιανουαρίου έληξε η ψηφοφορία για την επιλογή του εξωφύλλου και ήρθε επομένως η στιγμή να αποκαλυφθεί το εξώφυλλο που από την άνοιξη του 2017 θα βλέπουμε παντού: στο ίντερνετ, στο μετρό, στις παραλίες, στις βιτρίνες και τις προθήκες των βιβλιοπωλείων, στα social media: το εξώφυλλο του graphic designer Redoine Amzlan που ξεχώρισε είναι το νο3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω από 5.000 αναγνώστες και φανατικοί του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής του εξωφύλλου, ψηφίζοντας το αγαπημένο τους! Οι φανατικοί αναγνώστες, προκειμένου να «ξεδιψάσουν» για λίγο, μέχρι την κυκλοφορία του νέου βιβλίου, έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στον Μίνι Μαραθώνιο Ανάγνωσης Jo Nesbo που τρέχει ήδη και ολοκληρώνεται στις 20 Φεβρουαρίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χάρι Χόλε, ο αγαπημένος ήρωας του Jo Nesbo και εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στις 10 Απριλίου 2017 – η επίσημη ημερομηνία έκδοσης της Δίψας, σε μετάφραση από τα νορβηγικά της Κρυστάλλης Γλυνιαδάκη.

Η δίψα αποτελεί τη συνέχεια του μπεστ σέλερ Αστυνομία (του δέκατου βιβλίου στη σειρά Χάρι Χόλε), στο οποίο ο βετεράνος επιθεωρητής παλεύει να προστατέψει τους συναδέλφους του από έναν δολοφόνο που επιζητά εκδίκηση από την αστυνομία. Στο νέο βιβλίο ο Χάρι θα ξαναενταχθεί στις τάξεις της αστυνομίας του Όσλο, για να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που σκοτώνει χρήστες του κοινωνικού δικτύου γνωριμιών Tinder.

Ο τρόπος του και η μέθοδος του δολοφόνου θα οδηγήσουν τον Χάρι στο κυνήγι μιας νέμεσης από το παρελθόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης