Λίγες ημέρες έμειναν για τη κυκλοφορία του βιβλίου «Ο Θεός του πολέμου», που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το αναγνωστικό κοινό.

Το εν λόγω βιβλίο φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου συγγραφέα, Ξενοφώντα Φύτρου και κυκλοφορεί από Εκδόσεις Bell – νέο σχήμα – bell- best seller.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θεός του πολέμου είναι ψυχολογικό θρίλερ με δόσεις μυστηρίου, από έναν πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, ο οποίος υπόσχεται ότι θα αποτελέσει τη νέα φωνή στο χώρο του αστυνομικού και του ψυχολογικού θρίλερ.

Η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ο Θεός του πολέμου» θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 17.30 στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 211.4080820).



Λίγα λόγια το το μυθιστόρημα του Ξενοφώντα Φύτρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με δολοφόνησαν στα είκοσι εννέα μου. Ο δολοφόνος μου με πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και ξεφορτώθηκε το άψυχο σώμα μου ρίχνοντας το αυτοκίνητό μου στη θάλασσα. Το πτώμα μου ξεβράστηκε λίγους μήνες μετά σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Οι συγγενείς μου κατάλαβαν ότι το ταλαιπωρημένο λείψανο ανήκε σ’ εμένα από τη βέρα που φορούσα στο δεξί μου χέρι.

Η κηδεία μου έγινε λίγες μέρες μετά και ο φάκελος της υπόθεσης έκλεισε για την αστυνομία. Ο επίλογος της σύντομης ζωής μου θα γραφόταν εκεί, αν δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να ερευνήσει την υπόθεση και να ανακαλύψει τον δολοφόνο μου: Εγώ.

Ακροβατώντας επιδέξια ανάμεσα στο αστυνομικό και το ψυχολογικό θρίλερ, ο Θεός του Πολέμου είναι το ανατρεπτικό ντεμπούτο του Ξενοφώντα Φύτρου που θα σας καθηλώσει».

Ο πολλά υποσχόμενος συγγραφέας, Ξενοφώντας Φύτρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης