Ο διακεκριμένος Έλληνας θεωρητικός φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος φιλοξενείται στο Public Συντάγματος, όπου θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη.

Τα Public, σας προσκαλούν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 21.00 στο Public Συντάγματος, στη νέα ενότητα συζητήσεων με οικοδεσπότες τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και τον επιτυχημένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη. Μετά την ενότητα «Όλα για το βιβλίο» όπου οι δύο οικοδεσπότες  ανέλυσαν και συζήτησαν με το κοινό διάφορα βιβλιοφιλικά θέματα από την ισπανόφωνη και τη ρώσικη λογοτεχνία μέχρι την επιστημονική φαντασία στη λογοτεχνία και τoν Σαίξπηρ, έρχεται η νέα σεζόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην νέα ενότητα «Ο τρίτος άνθρωπος», οι δύο οικοδεσπότες θα υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους και οι συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν άγνωστες ιστορίες, εκμυστηρεύσεις αλλά και προσωπικές απόψεις των σπάνιων αυτών προσωπικοτήτων. Καλεσμένος τους θα είναι ο διακεκριμένος Έλληνας θεωρητικός φυσικός, Δημήτρης Νανόπουλος.

Είσοδος: Ελεύθερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης