Κυκλοφόρησε το βιβλίο και το μουσικό CD του Παύλου Συνοδινού με τίτλο «Status Update 2019» από τις εκδόσεις ΚΨΜ σε συνεργασία με τη «Γέφυρα Πολιτισμού 440 Hz».

Έντεκα μικρά κεφάλαια. Έντεκα μικρές ιστορίες. Που συνοδεύονται από μουσική με νότες που έρχονται από ένα μουσικό σύμπαν που τα χωράει όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ροκ, το έντεχνο, την κλασική μουσική και το δημοτικό ακόμη.

Ο μουσικός, Παύλος Συνοδινός τολμάει στη γλώσσα που μιλάει και βρίσκει την ταυτότητα του σε μουσικούς δρόμους άλλοτε ατμοσφαιρικούς και άλλοτε vintage σχεδόν punk, άλλοτε γνώριμους κι άλλοτε όχι, θέλοντας να επικοινωνήσει μαζί μας χωρίς likes και emoticons.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τριάντα σχεδόν χρόνια και κάτι, από τον Κολωνό σε όλη την Αθήνα μέσω το Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Παλλήνης (ή απλά μουσικού σχολείου) και ξανά εκεί με μικρές στάσεις, στο Βερολίνο, την Κρήτη, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Τον έχουμε ξανά συναντήσει σε άλλες μουσικές διαδρομές από τις δυο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του «Μικρές Ελπιδες» (Lyra2010) και «Greeklish Babylon» (Antart productions2012) αλλά κ σαν ηλεκτρικό κιθαρίστα δίπλα στον Απόστολο Ρίζο, τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γιάννη Χαρούλη.
Έντεκα μικρές ιστορίες φωτογραφημένες από το δικό του ψηφιακό σύμπαν έγιναν βιβλίο και cd σε μια παραγωγή που συνυπογράφει με τον Γιάννη Παξεβάνη με απόλυτη συνειδητοποίηση του ρομαντισμού του γιατί αν μπορούσε ο Παύλος Συνοδινός θα ήταν ήρωας σε ρομαντική ταινία που νικάει τον κακό και ελευθερώνει το κορίτσι.

«Ηλεκτρισμός, αφηγείται ο ίδιος, και φανταχτερές ιστορίες ψηφιακές μέσα σε φτωχογειτονιές. . Status σε τοίχους φωτεινούς και λευκούς μέσα στη νύχτα . Status οργισμένα, ερωτευμένα, μοναχικά και χαρούμενα πότε πότε, καλλωπισμένα με μια φωτό που μόλις τραβήξαμε στη κίνηση ή τη θάλασσα ή ένα αγαπημένο τραγούδι από το YouTube. Άλλα καταγράφουν μια μεγάλη στιγμή, άλλα απλά την κάθε μέρα. Κάποια από αυτά μένουν σκέτα σλόγκαν και άλλα νέα τραγούδια. Ένα προσωπικό soundtrack που γίνεται κοινό για όλους μας μιας και είναι παράλληλη αυτή η διαδρομή αναμετρώντας την αποδοχή μας σε emoticons κ favourites. Σαν ένα ροκ χωρίς πατρίδα σαν ένα ροκ που μας αφορά όλους».

Βιβλίο και cd συνυπήρχαν και τώρα η γέννηση τους συμπίπτει.

Το βιβλίο και το μουσικό CD κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΨΜ σε συνεργασία με τη «Γέφυρα Πολιτισμού 440 Hz»

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης