Το «Σαίξπηρ εν Τάχει» περιέχει εκτενείς περιλήψεις όλων των θεατρικών έργων του Σαίξπηρ, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να πληροφορηθεί/ενημερωθεί ή να λύσει τις απορίες του για οποιοδήποτε από τα 37 γνωστά, αλλά και τα 3 λιγότερο γνωστά και μη μεταφρασμένα στα Ελληνικά, έργα του μεγάλου ποιητή. 


Το βιβλίο αποτελεί τη συνέχεια των «Εν Τάχει» εκδόσεων, από τον Δίαυλο, των αρχαίων ελληνικών τραγωδιών και κωμωδιών, που είχαν επιτυχημένη αποδοχή και πορεία. Το «Σαίξπηρ εν τάχει», σκοπό έχει να προσφέρει στον αναγνώστη, με μια γρήγορη ματιά, μια εισαγωγή στο έργο αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να παρακολουθήσει, να θυμηθεί ή να συζητήσει για κάποιο έργο του Σαίξπηρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Κανόνης είναι διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, συγγραφέας πολλών βιβλίων (ενίοτε και ως Γιώργος Δόμβρος) μεταξύ των οποίων και τα «Εν τάχει – Όλες οι σωζόμενες αρχαίες ελληνικές τραγωδίες», Εν τάχει – Όλες οι σωζόμενες αρχαίες ελληνικές κωμωδίες» και «Σοφοκλέους Τραχίνιαι» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Δίαυλος.

Για τη Σοφία Κανόνη (BSc, MBA) αυτή είναι η πρώτη της συγγραφική δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΑΙΞΠΗΡ ΕΝ ΤΑΧΕΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΟΝΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΟΝΗ
ISBN 978-960-531-337-1
Σχήμα: 12 x 17 cm
Σελ.: 364
Tιμή (με ΦΠA 6,5%): 19,00 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλ. 210 36 31 169
Μαυρομιχάλη 72-74, 10680, Αθήνα
e-mail: info@diavlosbooks.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης