«Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis, ο οποίος έχει λάβει τιμητική διάκριση από την Ιταλική Βουλή.

Η παρουσίαση του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αγγελάκη», έγινε στον Πολυχώρο του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος – ποιήτρια, Κλέλια Χαρίση. Ήταν μια ιδιαίτερη παρουσίαση με φιλανθρωπικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 Ο Costantino Salis με τη δημοσιογράφο – ποιήτρια Κλέλια Χαρίση, παρουσιάστρια της εκδήλωσης.

Για το βιβλίο μίλησαν:

Βαΐτσης Αποστολάτος – π. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Άντζελα Γκερέκου – π. Υφυπουργός Πολιτισμού
Γιώργος Λιάνης – δημοσιογράφος
Costantino Salis – συγγραφέας του βιβλίου.



O δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης και ο συγγραφέας Costantino Salis με τα μοντέλα της σχεδιάστριας μόδας Billy Joe που ήταν στην υποδοχή της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



 Αναμνηστική φωτογραφία στο τέλος της εκδήλωσης στην οποία μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Δίπλα στον συγγραφέα Costantino Salis ο εκδότης του βιβλίου Εμμανουήλ Αγγελάκης.


 Ο Costantino Salis με την ηθοποιό Μπέσσυ Μάλφα η οποία τραγούδησε και διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα».

Τραγούδησαν: ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, η Λένα Αλκαίου και η ηθοποιός Μπέσσυ Μάλφα, η οποία διάβασε και ένα απόσπασμα από το βιβλίο.

Ο Costantino Salis, στο τέλος της ομιλίας του, έκλεισε την εκδήλωση ερμηνεύοντας ένα τραγούδι σε μουσική του Νίκου Κηπουργού και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.



Ο Costantino Salis, η Μαρία Κεβγά, η Άντζελα Γκερέκου, ο Γιώργος Λιάνης, ο εφοπλιστής Γιώργος Τσαβλίρης και η δημοσιογράφος – ποιήτρια Κλέλια Χαρίση.



Ο Costantino Salis αγκαζέ με την Luisiana Ferrante, Πρόεδρο της Comites Grecia (Ένωση Ιταλών Εξωτερικού) και μέλη της ένωσης.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Παρευρέθηκαν γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων και της Πολιτικής, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Το κοινό υποδέχτηκαν στην είσοδο μοντέλα της σχεδιάστριας μόδας Billy Joe.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, της COMITES GRECIA (Ένωση Ιταλών Εξωτερικού ), του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, Ατόμων Παιδιών – Νοητικά Υστερούντων).

Την εκδήλωση κάλυψαν τηλεοπτικά τα ιταλικά κανάλια RAI 3 και MTV 8.

Δείτε το βίντεο:


Ο Costantino Salis δίνει συνέντευξη στην Ιταλίδα δημοσιογράφο της Rai3 Marina Kaffes και στην Κλέλια Χαρίση, παρουσιάστρια της εκδήλωσης για λογαριασμό του ιταλικού καναλιού Mtv 8.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης