Στις 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση βιβλίου  και εργαστηρίου δημιουργικής γραφής και απασχόλησης, από τη συγγραφέα Βίκυ Κατράνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Βίκυ Κατράνα

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

…Οι πύλες άνοιξαν αθόρυβα και η μικρή παρέα πέρασε μέσα. Ήταν χαρούμενοι που ξέφυγαν απ’ το κακό που έτρεχε πίσω τους. Αυτό που αντίκρισαν μπροστά τους ήταν ένα μικρό θαύμα. Η πόλη χτισμένη πάνω σε μια χαμηλή βραχώδη περιοχή με μια απλωσιά άμμου τριγύρω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι υπέροχη!» είπε ο Άντυ καθώς κολυμπούσαν στα στενά της.
«Από ’δω η σχολή των Νερών και των Ανέμων, το αστεροσκοπείο, ο γυάλινος θάλαμος παιχνιδιού και ενημέρωσης, στο βάθος το βραχόδασος, η περιοχή με τα βρύα, δρακομαχίες – ψαρομαχίες στη σκοτεινή σπηλιά».

Στη χρονιά του δράκου, ο κόσμος συνταράσσεται από μια μαγική δύναμη που θέλει να κυριαρχήσει στα νερά και στη ζωή όλων των πλασμάτων. Ο Άντυ και οι φίλοι του, η μικρή παρέα ψαριών, θα αντισταθούν μέχρι την τελευταία αναπνοή τους; Μαζί τους θα ενωθούνε, άραγε, οι άνθρωποι, οι άνεμοι και τα ξωτικά, για να σώσουν τη γη;

Mια συναρπαστική περιπέτεια, ένα ταξίδι στη μαγεία του ονείρου. Μια ιστορία, μονοπάτι, με την οποία, σίγουρα, ο καθένας θα οδηγηθεί στο αστέρι της ψυχής του.

Γιατί όχι και εσείς…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης