Μπείτε στο www.publicbookawards.gr και αναδείξτε τους νικητές

Για 2η συνεχή χρονιά αποφασίζουμε μαζί τα κορυφαία βιβλία! Με τις 121.268 ψήφους τους, 60.011 αναγνώστες ανέδειξαν τις βραχείες λίστες των Βραβείων Βιβλίου Public!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος θα ανέβει φέτος στην κορυφή; Η πρώτη φάση των Βραβείων Βιβλίου Public, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα που δίνει βήμα στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και τιμά το βιβλίο και τους δημιουργούς του, ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή του κοινού!

Στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας 60.011 αναγνώστες επέλεξαν το αγαπημένο τους βιβλίο σε περισσότερες από μία κατηγορίες και το ψήφισαν online μέσα στην ιστοσελίδα www.publicbookawards.gr. 121.268 ψήφοι διαμόρφωσαν τις βραχείες λίστες των Βραβείων Βιβλίου Public 2015 με τα 10 πιο δημοφιλή βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης.

Στην τελική φάση ψηφοφορίας που θα διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου, οι αναγνώστες καλούνται να αναδείξουν τους 10 νικητές (ένα βιβλίο ανά κατηγορία βράβευσης), επιλέγοντας αυτή τη φορά ανάμεσα στους δημοφιλέστερους τίτλους για το 2014 όπως προέκυψαν από την ψηφοφορία της πρώτης φάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ψηφοφόροι που προέρχονται από μικρές και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας έφεραν στην επιφάνεια σημαντικά στοιχεία για τον “βιβλιοφιλικό” χάρτη της χώρας με τους αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα, την Κοζάνη, την Καλαμάτα, την Καβάλα και την Κομοτηνή να έχουν την πιο ενεργό συμμετοχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης