Οι εκδόσεις «Μολύβι» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραμυθιού «Τσακισμένα φτερουγίσματα», της Χριστιάνας Μητσικούδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, Κλεάνθους 57, Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια φορά κι έναν καιρό, ανάμεσα στα φυλλώματα των δέντρων, όλα τα πουλιά πετούσαν από το ένα κλαδί στο άλλο και με το κελάιδισμά τους, χαρίζανε στο μαγευτικό τοπίο τη θεϊκή μουσική τους.
Η συγγραφέας, διοργανώνει μια εκδρομή στο δάσος. Σε ρόλο ξεναγού, ένα μικρό αηδόνι. Το τσακισμένο του φτερό δεν του επιτρέπει να βλέπει, πια, το δάσος από ψηλά αλλά του δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει όλους τους κατοίκους του… από τις πάπιες, ως τον αετό και το λιοντάρι.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, παρακολουθούμε τα ζώα του δάσους στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν το μικρό αηδόνι να ξαναπετάξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ζωάκια πολλές φορές παραδίδουν μαθήματα ανιδιοτέλειας και προσφοράς… ας γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους ανθρώπους.

Τα «Τσακισμένα φτερουγίσματα» είναι ένα παραμύθι γεμάτο συναισθήματα αγάπης, φιλίας και αλληλεγγύης.

Η Χριστιάνα Μητσικούδη το αφιερώνει σε όλα τα παιδιά, με την ευχή να βρίσκουν τη δύναμη να υλοποιούν τα όνειρά τους, με σκοπό να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο που να καθοδηγείται μόνο από την αγάπη.

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και αναγνώσεις αποσπασμάτων του βιβλίου από τους:

Έλσα Αγοραστού, Δημοσιογράφος

Λάζαρος Λαζάρου, Δημοσιογράφος

π. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, Διευθυντής Ινστιτούτου Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης – Μέλος Διαρκούς Επιτροπής για την Απασχόληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παρόχων Υπηρεσιών σε Ανθρώπους με Αναπηρίες (EASPD)

Η συγγραφέας συστήνεται:



Η Χριστιάνα Μητσικούδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε όλα τα είδη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα και διαδίκτυο.

Συμπαρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Ριζική Ματιά» στο τηλεοπτικό κανάλι Εγνατία, από τον Οκτώβριο 2008 έως σήμερα, με θέμα τα άτομα με αναπηρία.

Επιπλέον, έχει συμπαρουσιάσει εκπομπή με θέμα τα άτομα με αναπηρία, με τίτλο «Εθελοντές σε δράση» στον δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό 100,6 από τον Ιανουάριο του 2012 έως και τον Ιούνιο του 2014.

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑNT1fmΘεσσαλονίκης 97,5» ως μέλος της συντακτικής ομάδας της Πρωινής Ενημερωτικής Ζώνης του σταθμού από το 2010έως το 2011.

Συμπρωταγωνίστησε στις ταινίες «Τα εμπόδια του μυαλού», «Η ζωή δεν περιμένει» και «Τρεις μέρες – Μια ζωή» οι οποίες προβλήθηκαν στοMicro μ Festival και πραγματοποιήθηκαν με τη συμβολή και συμμετοχή των εθελοντών του Ινστιτούτου Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης.

Συνεργάζεται με το ενημερωτικόSite: www.timeforgoodnews.gr.

Έχει γράψει το πρώτο της παιδικό παραμύθι με τίτλο «Το θαύμα των σκύλων» που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις «Μολύβι» τον Ιούλιο του 2015.

Ακολούθησε το μυθιστόρημα «Δόξα & Συνείδηση» που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις «Μολύβι» τον Ιούνιο του 2016.

Το παραμύθι «Τσακισμένα φτερουγίσματα» διατίθεται στον χώρο των Εκδόσεων Μολύβι (Λ. Ιασωνίδου 10, Καλαμαριά – 2311 284046, 6948524500), στο e-shop του εκδοτικού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ekdoseis-molybi.gr/product.php?id_product=36 και στα βιβλιοπωλεία. Τιμή: 7 ευρώ.

Εκδόσεις «Μολύβι»

(Είσοδος ελεύθερη)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης