Το βιβλίο του Δημήτρη Ράπτη με τίτλο «Η Διαλεκτική στη Γνώση και τη Ζωή», είναι φιλοσοφικό και πολιτικό, που αναφέρεται στα σύγχρονα ρεύματα, αλλά και επίκαιρο και καταγγελτικό, επειδή αναφέρεται στο «Σύγχρονο Μεσαίωνα», που κατά τον συγγραφέα κυριαρχεί τελευταία στον Πλανήτη και επηρεάζει δραματικά και τη Χώρα μας.

Αυτό που χαρακτηρίζει κυρίως αυτό το πόνημα, είναι το εύρος και η πυκνότητα των νοημάτων του, που το καθιστά μοναδικό σαν ατζέντα και πανδέκτη του σύγχρονου προβληματισμού. Με αυτό του το χάρισμα, απευθύνεται κυρίως στη Νεολαία, επειδή δίνει συμπυκνωμένες τόσες γνώσεις, που θα έπρεπε να αναγνώσει κάποιος πολλές δεκάδες κλασικών και δυσνόητων βιβλίων για να τις αποκτήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτελεί πολύτιμη «πυξίδα» γνώσης για κάθε νέο άνθρωπο, που ανοίγει τα φτερά του στον κόσμο της διανόησης και που προβληματίζεται με όσα ακατανόητα συμβαίνουν γύρω του.

Ταυτόχρονα, με την εισαγωγή στο διαλεκτικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, αποτελεί κι έναν πολύ χρήσιμο οδηγό για πιο επιτυχημένη και σιγουρεμένη στάση απέναντι στη ζωή.

Το βιβλίο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ «Η Διαλεκτική στη Γνώση και τη Ζωή», είναι ένας κομψός τόμος 640 σελίδων (17×24) με σκληρό εξώφυλλο, που διατίθεται στην τιμή των 25 €.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω τηλεφώνου ή e-mail, δίνοντας ονοματεπώνυμο διεύθυνση και τηλέφωνο. Θα το λάβετε μέσω courier, με αντικαταβολή, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ»
● τ. 210.8959.004
● e-mail: press @ ebdomi.com
[ ISBN: 978-960-7231-22-2 ]

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης