Σημαντική αύξηση στον αριθμό αεροπορικών θέσεων προς την Κύπρο για το 2016 παρουσιάζει το πτητικό πρόγραμμα αερομεταφορέων που δραστηριοποιούνται στην Ελβετία.

Σύμφωνα με τις υφιστάμενες ενδείξεις και στοιχεία που συνέλεξε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων (μονής διαδρομής) από την Ελβετία προς την Κύπρο για την καλοκαιρινή περίοδο 2016 θα παρουσιάσει αύξηση της τάξης του 25%, ή κατά περίπου 15.500 πρόσθετες αεροπορικές θέσεις, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θετική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν πτήσεις από το αεροδρόμιο της Βέρνης, για περίοδο 5 μηνών. Πρόκειται για μία εβδομαδιαία πτήση (Helvetic Airways- Ο.Τ Ηotelplan) προς το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Με βάση τα πιο πάνω αναμενόμενα στοιχεία προσβασιμότητας, ο ΚΟΤ διαβλέπει σημαντική προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της Ελβετικής τουριστικής αγοράς και καλεί όλους τους φορείς που διαδραματίζουν ρόλο στην αποτίμηση θετικής τουριστικής εμπειρίας, αλλά και το κοινό, όπως συμβάλουν ενεργά στην ενίσχυση της τουριστικής μας εικόνας, αναδεικνύοντας προς όλους το φιλόξενο πρόσωπο της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης